Bursa Rüyalarında Gördüğü İçin 14 Yıl Bekledikten Sonra Kayıp Annesini Nüfustan Sildirdi - Son Dakika
Güncel

Bursa Rüyalarında Gördüğü İçin 14 Yıl Bekledikten Sonra Kayıp Annesini Nüfustan Sildirdi

Bursa Rüyalarında Gördüğü İçin 14 Yıl Bekledikten Sonra Kayıp Annesini Nüfustan Sildirdi

Rüyalarında gördüğü için 14 yıl bekledikten sonra kayıp annesini nüfustan sildirdi BURSA'da 14 yıl önce seyyar Milli Piyango satıcısı iki çocuk annesi 61 yaşındaki Bahriye Yılmaz, yılbaşına dört gün kala esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

19.02.2015 14:26

Rüyalarında gördüğü için 14 yıl bekledikten sonra kayıp annesini nüfustan sildirdi

BURSA'da 14 yıl önce seyyar Milli Piyango satıcısı iki çocuk annesi 61 yaşındaki Bahriye Yılmaz, yılbaşına dört gün kala esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Yıllarca annesini arayan ancak izine rastlayamayan oğlu Taner Yılmaz "Her gün annemi rüyalarımda görüyordum. Hala yaşadığına dair içimde bir umut var ama aramalarımıza rağmen bulamayınca gaiplik davası açtım dava sonuçlandı ve annemi nüfus kaydından sildirdimö dedi.

Merkez Nilüfer ilçesi Minareliçavuş Mahallesi'nde oturan Seyyar Milli Piyango satıcısı olan iki çocuk annesi Bahriye Yılmaz, 2000 yılının 26 Aralık günü yılbaşı biletlerini satmak için sabah saatlerinde evinden çıkarak Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti. Öğle saatlerinde Beşevler Mahallesi'nde bulunan bir akrabasının evinde yemek yedikten sonra tekrar Sanayi sitesi civarına giden Bahriye Yılmaz akşam olmasına rağmen evine geriye dönmedi. Çocuklarının haber vermesi sonucu Jandarma ve polis ekipleri tarafından aranan Bahriye Yılmaz'ın izine tam 14 yıldır rastlanamadı.

Yıllar geçmesine ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Bahriye Yılmaz'ın 40 yaşındaki oğlu Taner Yılmaz "Annem ile birlikte oturuyorduk. Kaybolduğu gün birlikte buluşup, kahvelere ve işyerlerine giderek bilet satacaktık. Akşama kadar bekledim. Gelmeyince gidebileceği her yeri aradım. Hastaneleri, karakolları haberdar ettim ama bir sonuç alamadım annemin kaybolduğu gün yılbaşına dört gün vardı üzerinde bilet ile nakit para olmak üzere yaklaşık 3 bin 500 lira vardıö diye konuştu.

Bulunan her kadın cesetlerinin ardından defalarca DNA örnekleri verdiğini ancak bundan da sonuç çıkmadığını belirten Yılmaz, "Annem her gece rüyalarıma giriyor, hala yaşadığına dair içimde bir umut var ancak izine rastlayamadığımız içini gaiplik davası açtım, beş yıl süren dava sonuçlandı ve annemi nüfustan sildirdim, İnsan annesinin ölüsünü görmeyince öldüğüne inanamıyor. Eğer hala yaşıyorsa, bizi arasın. Annemi çok özledimö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Rüyalarında Gördüğü İçin 14 Yıl Bekledikten Sonra Kayıp Annesini Nüfustan Sildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement