Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Harun'la 15 Dakikada Anlaştık" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Harun'la 15 Dakikada Anlaştık"

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Harun\'la 15 Dakikada Anlaştık"

BURSASPOR Başkanı Ali Ay, sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Harun Tekin'le yaptıkları görüşmeden sonra mukavelesini 2 yıl daha uzattıklarını açıklarken, "15 dakikada anlaştık" dedi.

01.11.2016 15:50

BURSASPOR Başkanı Ali Ay, sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Harun Tekin'le yaptıkları görüşmeden sonra mukavelesini 2 yıl daha uzattıklarını açıklarken, "15 dakikada anlaştık" dedi.

Harun Tekin, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı. İmza törenine Başkan Ali Ay, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, yöneticiler Yüksel Çolak, Fatih Korkmaz, Yusuf Arslan katıldı. Genel Menajeri Hüseyin Gedik, yaptığı konuşmada, "Futbol takımının kaptanı ve Milli takım kalecisi Harun Tekin'in sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattık. Kendisine hayırlı uğurlu olsun. Kendisiyle uzun yıllar beraberiz. Karakteri ve kişiliği ile takdir gören bir insan. Umarım, başarılarına yenilerine ekleyerek devam edecektir" diye konuştu.

Sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu dile getiren Harun ise, " Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Hedefim A Milli Takım da ve Bursaspor'da büyük başarılara imza atmak. Bana güvenen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Harun, şöyle devam etti:

"1.5 yıl daha sözleşmem vardı. Teklif geldiğinde hiç düşünmedim. Burada kalmayı ben de çok istiyorum. Ben senelerden beri buradayım, Bursasporluyum. Özellikle çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiğimce takıma katkı koyacağım."

"PÜRÜZLÜ OYUNCUMUZ YOK"

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer görüşmesini 15 dakika içerisinde bitirdiklerini belirtirken şunları söyledi:

"Şu anda 28-29 kişilik kadromuz var. İçinde hiç pürüzlü futbolcumuz yok. Allah nazardan saklasın. Bazı gazeteci arkadaşlarımızla Avusturya'da konuştuğumuzda (Bursaspor'dan bu sezon çok iyi şeyler bekliyorum) demiştim. Şu anda 19 puanla ligin dördüncüsüyüz. Harun, çok iyi bir Bursasporlu. Anlaşmamızı 15 dakikada bitirdik. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Biz de gerekeni yaptık. Harun'un hakkını vermeye çalıştık. Gönül isterdi ki daha fazla verelim. Ama Bursasporun durumu malum. Ben kendisine teşekkür ediyorum."

Başkan Ali Ay, özellikle kaleci antrenörleri Metin Mert'e teşekkür ederken de, "Harun ile beraber 4 tane kalecimiz var. Hepsi de çok iyi performans göstereceğinden adım gibi eminim. Metin hocamız altyapıya da ayrıca önem veriyor. İnşallah Bursaspor kaleci problemi görmeyecek. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. Başkan Ali Ay, kısa zamanda sözleşmesi bitecek olan futbolcularıyla ilgili değerlendirme yaptıkarkını anlatırken de şöyle konuştu:

"Tekik heyetle de görüşeceğiz. Bursaspor'un başarısı için gece gündüz çalışıyoruz. Borç yapılandırmasını da halledebilirsek, iyi günler yakındır. Zamanında parasını alan kimseye karşı boynunu eğmeyen kulüp olmak istiyoruz. Önümüzü göremediğimiz için önümüze şimdi bir takvim koyamıyoruz. Aradan başka bir şey çıkıyor. Bir an evvel geçmişi temizleyip geleceğe bakalım. Gelecek Bursaspor'undur bunu özetle belirtmek istiyorum."

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkanı Ali Ay: 'Harun'la 15 Dakikada Anlaştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement