Bursaspor'da Neşeli İdman - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Neşeli İdman

Bursaspor\'da Neşeli İdman

Bursaspor'da neşeli idman Yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor'da akşam yapılan antrenman renkli görüntülere sahne oldu.

15.07.2015 20:52

Bursaspor'da neşeli idman

Yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor'da akşam yapılan antrenman renkli görüntülere sahne oldu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Başarılı teknik adam, antrenman öncesi futbolcuları ile saha ortasında kısa bir görüşme yaptı. Ardından ilginç bir çalışma yapan yeşil-beyazlı futbolcular, eğlenceli dakikalar yaşadı. Oyuncular, elinde yelek bulunan futbolcuları yakalamaya çalışıp, elle top kapmaca mücadelesi gerçekleştirdi.

Renkli görüntülere sahne olan çalışmanın ardından bu kez, kısa koşuların ardından gruplar halinde birbirine sarılan futbolcular, dışarıda kalan oyuncuyu alkışlarla oynattı.

Yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yaptı. Ardından gruplar halinde tek kale maçı yapıldı.

SÜHEYL ÇETİN İDMANA KATILMADI

Bu arada, dün akşam yapılan antrenmanın son bölümünde Doğanay ile girdiği ikili mücadele sırasında burnu kırılan Süheyl Çetin, bugün ki antrenmana katılamadı. Burnundan ameliyat olan genç oyuncunun, Almanya kampına katılarak çalışmalara kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

Bursasporlu, yarın sabah yapacağı çift antrenmanın ardından bayram tatiline çıkacak. 20 Temmuz'da Almanya'da buluşacak olan yeşil-beyazlılar, ikinci yarı hazırlık kampını gerçekleştirecek.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement