Buryos, Contemporary İstanbul 2012'de - Son Dakika
Güncel

Buryos, Contemporary İstanbul 2012'de

Buryos, Contemporary İstanbul 2012\'de

Buryos, şimdi de gençleri uluslararası bir sanat fuarı olan Contemporary İstanbul'a taşıyor.

16.11.2012 12:53

Yosun Güreli ve Burcu Kılıç'ın kurduğu, genç sanatçılara yeteneklerini gösterebilme ve sanatseverlerle buluşma fırsatı tanıyan online sanat galerisi Buryos.com, 21-25 Kasım tarihleri arasında Contemporary İstanbul 2012'ye katılıyor. Genç yetenekler böylece eserlerini, 55'i yurtdışı, 45'i yurt içi olmak üzere 100 çağdaş sanat galerisi ve 600 sanatçının katıldığı sanatseverlerin buluşma noktası olan uluslararası bir platformda sergileme şansı yakalayacak.

Tasarımını Yosun Güreli'nin yaptığı ve tam bir sanat meydanı olan Buryos Meydanı'ndaki evlerden 'Blossoms'da genç sanatçıların tablolarına yer verilirken 'Snaps''da fotoğraf sanatıyla ilgilenen gençlerin eserlerine yer veriliyor. Créme de la Créme'de ise Buryos üyeleri tarafından seçilen ayın sanatçısının solo sergi çalışması için tahsis ediliyor.

Buryos.com'un en önemli özelliklerinden biri ise genç sanatçılara yönelik sosyal sorumluluk projeleri olan kurumlara meydanda dükkan açma ve gençleri bu kurumlarla bir araya getirme şansı vermesi.

Buryos aynı zamanda hediye seçimlerinde kararsız kalanlara da sertifikalı, gerçek yağlı boya tabloların yer aldığı Buryos Fine Art ile sosyal sorumluluk katkısı da içeren bir alternatif sunuyor.

Buryos'da her bir sergi bir ay süre ile sanatseverlerin beğenisine sunuluyor ve her yeni sergi ile yeni sanatçılar, yeni yetenekler gün ışığına çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buryos, Contemporary İstanbul 2012'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement