Büyükler Nikaha Kavuştu, Minikler Oynadı - Son Dakika
Güncel

Büyükler Nikaha Kavuştu, Minikler Oynadı

Büyükler Nikaha Kavuştu, Minikler Oynadı

Mersin'de düzenlenen toplu nikahta, 35 çift resmi nikaha kavuşurken, bazı çiftlerin çocukları da salonda oynayıp dans etti, bazıları da anne ve babalarının evlilik cüzdanını aldı.

01.12.2011 20:36

Mersin'de düzenlenen toplu nikahta, 35 çift resmi nikaha kavuşurken, bazı çiftlerin çocukları da salonda oynayıp dans etti, bazıları da anne ve babalarının evlilik cüzdanını aldı.

Akdeniz Belediyesi, toplu nikah töreni düzenledi. Düzenlenen toplu nikaha Akdeniz Kaymakamı Zeki Arslan, Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, 35 çift ve yakınları katıldı.

Bazı çiftlerin kucaklarında çocukları ile geldiği tören öncesi çalınan müziklere çiftlerden Orhan Aslan (31), Gülsen Ayar'ın (21) 3 yaşındaki kızı Gülbahar Aslan ile Mehmet Çamlı ile Sevgi Çamlı'nın kızı Enise Nenir Çamlı oyunları ile salonda bulunanlara keyifli anlar yaşattı. Minikler hareketli parçalarda oynarken, slov parçalarda da dans etti. Gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini fark eden oyun ve danslarının ardından da fotoğraflarına da bakmayı ihmal etmedi. Törende konuşan Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl Türk, önceki yıllarda toplu nikah töreni nedeni ile muhtarlıklar aracılığıyla yaptıkları duyurularda yüzlerce çiftin başvurduğunu belirterek, 'Aile bütünlüğü için 10 yıldır yaptığımız çalışmalar sonucunu verdi. Son yaptığımız duyuru bunu gösteriyor. Sayının azlığı beni çok sevindirdi. Resmi nikahını kıyacağımız çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorumö dedi.

Ardından söz alan Kaymakam Zeki Arslan, güçlü toplumların temelinde güçlü ailelerin yer aldığını ifade ederek, ailelerin güçlü olmasında da resmi nikahın büyük bir önemi olduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından Başkan Türk nikah kıyarken, şahitlikleri ise Kaymakam Zeki Arslan ile Belediye Başkan Yardımcısı Giyasettin Ay yaptı. Kucağında çocukları ile masaya oturan Orhan Aslan, Gülsen Ayar'ın nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanı Başkan Türk tarafından 3 yaşındaki Gülbahar Aslan'a teslim edildi. Minik Gülbahar uzun süre elinde tuttuğu cüzdanı daha sonra babasına uzatarak saklamasını istedi.

Nikahların tamamlanmasının ardından çiftler günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büyükler Nikaha Kavuştu, Minikler Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement