Büyükşehir Kültür Sanat Günleri Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Kültür Sanat Günleri Hız Kesmiyor

Büyükşehir Kültür Sanat Günleri Hız Kesmiyor

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler kentin kültür sanat hayatına renk katıyor

20.04.2011 14:43

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kültür Sanat Günleri Nisan ayında hız kesmeden devam ediyor. Gebze, İzmit, Kartepe ve Başiskele'de düzenlenen etkinlikler kentin kültür sanat hayatına önemli katkı sunuyor.

BAŞİSKELE ETKİNLİK KERVANINDA

Kültür Sanat Günleri Gebze başta olmak üzere Çayırova, İzmit ve Kartepe'de sürüyor. Nisan ayında etkinlik kervanına Başiskele de katıldı. Karşıyaka Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikler ilgiyle takip ediliyor.

SERDAR TUNCER GELİYOR

Kültür Merkezi, yarın (21 Nisan Perşembe) TRT'de gerçekleştirdiği programlarla tanınan Serdar Tuncer'i ağırlayacak. Tuncer'in şiir dinletisi 20.30'da başlayacak. 22 Nisan Cuma günü ise "Keloğlan ve Ayna" adlı çocuk tiyatrosu 15.00'de perde açacak.

GEBZE ETKİNLİKLERİ ÇOK SEVDİ

Kültür Sanat Günleri'nin başlangıç noktası olan Gebze etkinlikleriyle ilgi çekiyor. Nisan ayının başında düzenlenen ve gençlerin adeta akın ettiği Karmate konserinin yankıları hala devam ediyor. Gebze Osman Hamdi Bey Salonu ilgi nedeniyle dolup taşıyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Recep Demirkaynak stand-up gösterisi büyük ilgi gördü. Demirkaynak'ın esprileri Gebzelileri çok eğlendirdi.

MUTLU AİLENİN FORMÜLLERİ

Gebze'nin bu ayki seminer konuğu Yusuf Özkan Özburun oldu. Özburan "Son Kale Aile" konulu aile içi iletişim semineri ile Gebzelilere birbirinden değerli öneriler sundu. İlgiyle izlenen seminerde mutlu ailenin formülleri aktarıldı. Gebze Osman Hamdi Bey Salonu tiyatro gösterilerine de evsahipliği yaptı. "Gemilerde Talim Var" ve "Baloncu Amca" adlı tiyatro oyunları Gebze seyircisi için perde açtı.

AV MEVSİMİ'Nİ KAÇIRMAYIN

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde Nisan ayının son gösterisi Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Cem Yılmaz'ın son filmi "Av Mevsimi" 11.30 ve 14.30 seanslarında gösterime girecek.

KARTEPE ENGİN NOYAN'I AĞIRLAYACAK

Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi ise 23 Nisan Cumartesi günü Engin Noyan'ı ağırlayacak. Noyan 20.30'da Kartepeliler ile buluşacak. 30 Nisan Cumartesi günü de "Keloğlan ve Ayna" isimli çocuk oyunu sahneleyecek. Oyun 14.00'de başlayacak.

İZMİT'TE EDEBİYAT GÜNLERİ SÜRÜYOR

Kültür Sanat Günleri'nin İzmit ayağında Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen edebiyat günleri yer alıyor. Mevlevi Evi'ndeki etkinlikler kapsamında 21 Nisan Perşembe günü 19.00'da Kocaeli Şiir Meclisi'nin şiir gecesi; 23 Nisan Cumartesi günü 14.00'de Hakan Arzlanbenzer'in "Şiir Ölüyor mu" konulu söyleşisi düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Kültür Sanat Günleri Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement