Büyükşehirli Judocular Bir İlki Başardı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Judocular Bir İlki Başardı

Büyükşehirli Judocular Bir İlki Başardı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Judocular Kayseri'deki Türkiye Şampiyonası Erkeklerde Bütün Kilolarda Şampiyon Oldu

04.01.2011 00:44

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Büyük Erkek Judo Takımı Kayseri' deki Türkiye Şampiyonasında 60 kilodan +100 kiloya kadar 7 sıklette de şampiyon olarak bir ilk başardı.Mavi Beyazlı Judocular 8'i Türkiye Şampiyonluğu toplam 18 Madalya kazanarak şampiyonanın en başarılı takımı oldu.

47 İlden 500 Sporcu

Türkiye Judo Federasyonu'nun Kayseri Kadir Has Spor Salonunda düzenlediği Büyükler Türkiye Bay Bayan Judo Şampiyonasına 47 İlden 500'ü aşkın sporcu katıldı. Türkiye Şampiyonasını Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ile Milli Takımlar Teknik Direktörlüğüne getirilen Hollandalı Willen Visser'le izledi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor adına tatamiye çıkan ve çoğu Milli Takımlarda görev alan judocuların performansları gıpta ile izlendi.

Erkeklerden Bir İlk

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor ülkemiz Judo tarihinde bir ilki başararak Büyük Erkekler Kategorisindeki bütün kilolarda şampiyon olmayı başardılar. 60 kilodan başlayarak +100 kilodya kadar bütün sıkletlerde başarılı olan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor bazı kilolarda ilk üç dereceyi de alırken yenilmez bir takım olduğunun gösterdi.

60 kiloda İskender Özkanoğlu birinci, Abdülbaki Zorlu üçüncü, 66 kiloda Mehmet Durmaz birinci, Halil İbrahim Uzun ikinci Ömer Durmaz üçüncü oldu. 73 Kiloda Hasan Vanlıoğlu birinci, Ömer Faruk Demirci üçüncü, 81 kiloda Ahmet Sarı birinci Tanju Şorli üçüncü, 90 kiloda Erdal Bahaç birinci, 100 kiloda Burhan Koçan birinci Mahmut Sarı ikinci, +100 kiloda Ali Şahin Bilgiç birinci oldu.

Bayanlardan 5 Madalya

Kayseri'deki Türkiye Şampiyonası Bayanlar kategorisinde tek altın madalya + 78 kiloda Fulya Kul'dan gelirken aynı kiloda Ebru uzun ikinci, 48 kiloda Ayşe Saadet Arca ikinci, 52 kiloda Bahar Nas üçüncü, 63 kiloda Bahar Büker üçüncü olarak bronz madalya aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Judocular Bir İlki Başardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement