Çamlık Sitesi Sakinlerinden Başkana Yakın İlgi - Son Dakika
Güncel

Çamlık Sitesi Sakinlerinden Başkana Yakın İlgi

Çamlık Sitesi Sakinlerinden Başkana Yakın İlgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Yenikent Mahallesi Çamlık Sitesi'ni ziyaretinde yakın ilgiyle karşılandı.

09.10.2013 12:15  Güncelleme: 12:36

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Yenikent Mahallesi Çamlık Sitesi sakinlerine konuk oldu. Site yönetimi ve site sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir'in hizmet eli tüm ilçelerimize olduğu gibi Derince'nin de her köşesine uzanıyor'' dedi.

YENİKENT ÇAMLIK SİTESİ

Başkan Karaosmanoğlu'na Yenikent Mahallesi Çamlık Sitesi'ni ziyaretinde Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ile AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, site yönetimi ve mahalle sakinleri tarafından samimi bir atmosferde misafir edildi. Çamlık Sitesi sakinleri, Derince'ye ve Yenikent Mahallesi'ne Büyükşehir'in hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

DERİNCE'DE 7/24 ÇALIŞTIK

Yenikent Mahallesi sakinleri ve site yönetiminin hizmetlerle ilgili görüş, öneri ve dileklerini alan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'ne, Kocaeli'nin tüm ilçelerine ve Derince'ye gece gündüz, 7/24 hizmet ettik. Derince'ye yeni eserler kazandırmaya, Derincemizi daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha mutlu bir şehir haline getirmeye devam ediyoruz.'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çamlık Sitesi Sakinlerinden Başkana Yakın İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement