Çanakkale - Gökçeada'ya 13 Şubat'ta Deniz Ulaşımı Yok - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale - Gökçeada'ya 13 Şubat'ta Deniz Ulaşımı Yok

Çanakkale - Gökçeada\'ya 13 Şubat\'ta Deniz Ulaşımı Yok
13.02.2016 00:37

Gökçeada'ya 13 Şubat'ta deniz ulaşımı yok Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan lodos yüzünden Çanakkale'de, Gökçeada-Kabatepe arasında, yarın (cumartesi) yapılması planlanan tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Gökçeada'ya 13 Şubat'ta deniz ulaşımı yok

Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan lodos yüzünden Çanakkale'de, Gökçeada-Kabatepe arasında, yarın (cumartesi) yapılması planlanan tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.'den yapılan duyuruda; Conkbayırı Deniz Otobüsü'nün bugün Çanakkale'den Bozcaada'ya saat 17.00, Bozcaada'dan Gökçeada'ya saat 18.10 ve Gökçeada'dan Çanakkale'ye saat 19.30 seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi. Yarın (Cumartesi) da Kuzey Ege Denizi'nde saatteki hızının 80 kilometreye ulaşması beklenen lodos fırtınası nedeniyle Gökçeada-Kabatepe arasındaki tüm seferlerin iptal edildiği açıklandı. Şuan için değer tüm hatlarda seferlerin normal olarak devam ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - Gökçeada'ya 13 Şubat'ta Deniz Ulaşımı Yok - Son Dakika


Advertisement