Çarşı Teröre Karşı - Son Dakika
Güncel

Çarşı Teröre Karşı

Çarşı Teröre Karşı

Beşiktaş taraftar grubu "Çarşı" İnönü Stadı'ndan Taksim'e yürüyerek terör olaylarını protesto etti.

09.09.2012 13:56

Beşiktaş taraftar grubu "Çarşı" İnönü Stadı'ndan Taksim'e yürüyerek terör olaylarını protesto etti. Yürüyüşte bazı taraftarların ağladığı görüldü.

Beşiktaş taraftar grubu "Çarşı" üyeleri, İnönü Stadı önünde toplandı. Yaklaşık 400 kişilik taraftar, ellerinde Türk bayrakları ve kollarında siyah bantlarla İnönü Caddesi'ni trafiğe kapatarak, Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüşe Beşiktaş Spor Kulübü'nün avukatı Emin Öztürk de katılarak destek verdi. Grup yürüyüş sırasında "Şehitler ölmez vatanda bölünmez",

"Operasyon değil katliam istiyoruz" şeklinde slogan atarken, çevrede bulunan bazı vatandaşlar da taraftarlara alkış tutup, destek verdi. Taksim Meydanı'nda yürüyüşü sonlandıran taraftarlar, "Terör olaylarının bitmesini istiyoruz artık yeter" dedi. Daha sonra saygı duruşunun ve İstiklal Marşı okundu.

Taraftar adına basın açıklaması yapan Beşiktaşlı tiyatrocu Özgür Özgülgün, "Bu memleketin düşmanları bilsin ki ay yıldızlı bayrak sonsuza kadar dalgalanacaktır. Yaptığınız kalleş eylemler bizlerin vatan sezgisini bin kat daha arttırmaktadır. Van'da olan depremde millet birlik ve beraberliğini göstermişti. İzmir'den, Ankara'dan, Edirne'den her yerden yardım uzanmıştır. Biz Beşiktaşlar sizlere sadece formalarımızı atlılarımızı değil sevgimizi yolladık. Vatan hainlerinin emellerini ulaşmasını birlikte önleyeceğiz" dedi.

Basın açıklamasın ardından Şehit olan askerlerin isimleri okunarak yoklama yapıldı. Bu sırada bazı taraftarların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çarşı Teröre Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement