Çaykur Rizesporlu Deniz'le Oboabona: "Beşiktaş'ı Yenecek Güçteyiz" - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizesporlu Deniz'le Oboabona: "Beşiktaş'ı Yenecek Güçteyiz"

Çaykur Rizesporlu Deniz\'le Oboabona: "Beşiktaş\'ı Yenecek Güçteyiz"

– ÇAYKUR Rizesporlu Deniz Kadah ve Godfrey Oboabona, bu hafta cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını söyledi.

08.03.2016 17:17

– ÇAYKUR Rizesporlu Deniz Kadah ve Godfrey Oboabona, bu hafta cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını söyledi.

Beşiktaş karşısında sahalarında galip gelmek istediklerini ifade eden golcü oyuncu Deniz Kadah, büyük bir takım olan rakiplerinin iyi futbol oynadığına dikkati çekti, "Biz de iyiyiz. Beşiktaş'ı yenecek güçteyiz. 3 puan alacağımıza inanıyorum. Gol de atmak istiyorum" dedi.

OBOABONA: "3 PUAN İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Savunma oyuncusu Godfrey Oboabona ise Beşiktaş maçının kendileri ve rakipleri için çok önemli olduğunu belirtti, "Biz kendi oyunumuza odaklanacağız. Son haftalarda oynadığımız iyi futbolu devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz şampiyon olmak istiyor. Bizim de alt sıralardan uzaklaşmak için 3 puana ihtiyacımız var. 3 puanı almak için elimizde geleni yapacağız" diye konuştu. Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mario Gomez'le ilgili değerlendirmelerde de bulunan Oboabona,bu konuda şöyle dedi:

"GOMEZ ÇOK İYİ BİR FORVET"

"Gomez çok iyi bir forvet ve çok da deneyimli bir oyuncu. Ancak biz burada bireysel yeteneklere bakmıyoruz. Takım oyununa bakıyoruz. Takım oyunu çok önemli. Biz takım halinde oynamaya devam edersek her zaman yaptığımız gibi bizim için bir sorun olmayacak."

İSMAEL TAKIMA DÖNDÜ

Bu arada Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesislerinde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yapılan antrenmana 5 haftadır sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı bulunan Dhurgam İsmael de katıldı. Dar alanda pas ve taktik ağırlıklı çalışma ile devam eden antrenman ilk 15 dakikasının ardından basına kapatıldı.

- Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizesporlu Deniz'le Oboabona: 'Beşiktaş'ı Yenecek Güçteyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement