Cem Çöllü'den CBÜ Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Cem Çöllü'den CBÜ Ziyareti

Cem Çöllü\'den CBÜ Ziyareti

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Celal Bayar Üniversitesi rektörlüğünü ve mezun olduğu Fen Edebiyat Fakültesi'ni ziyaret etti.

17.02.2014 11:40

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ile bir araya gelen Çöllü üniversite ile Şehzadeler Belediyesi'nin ilerleyen yıllarda birçok ortak projeye imza atacağını söyledi, "Bugün karşınızda bir öğrenciniz değil bir başkan adayı olarak bulunuyorum. İnşallah bizlere öğrettikleriniz ile Şehzadeler Belediyesi'nde güzel işlere imza atacağız" dedi. Rektör Pakdemirli de"Cem Çöllü bizim öğrencimizdi kendisini şimdi kentine hizmet için verdiği mücadelede takdirle izliyoruz" diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra resmi kurumları da ziyaret eden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, mezun olduğu Celal Bayar Üniversitesi Fen Fakültesi ile üniversite rektörlüğünü ziyaret etti. İlk olarak Fen Fakültesi'ne giden Çöllü, Dekan Prof. Dr. İsmail Maraş ile bir araya geldi. Prof. Maraş, eski öğrencisini Belediye Başkan Adayı olarak görmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu söyleyerek başarılar diledi. Çöllü daha sonra, Fen- Edebiyat Fakültesi'nde, Prof. Dr. Ayşe İlker, Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya ve Prof. Dr. Nadir Özkuyumcu'nun da aralarında bulunduğu öğretim üyelerini ve fakülte çalışanlarını ziyaret etti. Fen Fakültesi ziyaretinin ardından CBÜ Rektörlük binasına geçen Çöllü, Makine Mühendisliği Bölümü'nden hocası ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ile bir araya geldi. Pakdemirli'nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Çöllü, "Sayın rektörümüz Fen Fakültesinden benim derslerini aldığım değerli bir hocamdır. CBÜ ziyaretlerimiz kapsamında kendisini de ziyaret ederek görüş ve önerilerini almak istedik. İnşallah Şehzadeler Belediyesi'nde göreve geldiğimizde üniversite ve belediye ortaklığı ile önemli projelere imza atmak istiyoruz. Büyükşehir olan Manisa'nın artık üniversite ile daha çok ortaklaşa projeler yapması ve yerel yönetimler ile akademisyenlerin kent büyürken ortaya çıkacak sorunlara birlikte çözüm bulması konusunda elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz" diye konuştu.

BÜYÜDÜĞÜ KENTE HİZMET ETMEK ÖNEMLİ

Cem Çöllü'nün ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'de gençlerin siyasette yer almasına önem verdiğini söyleyerek eski öğrencisine başarılar diledi. Pakdemirli şöyle konuştu;"Celal Bayar Üniversitesi genç olmasına rağmen Türkiye'nin hızla büyüyen ve gelişen üniversitelerinden birisi. Üniversitemiz Büyükşehir Manisa'nın ihtiyaçlarını karşılayabilecek büyüklüğe sahiptir. Şimdi bir öğrencimizin yeni kurulacak bir belediyede başkan adayı olması bizleri sevindirdi ve mutlu etti. Kendisi için hakkından hayırlısı olur inşallah. Bizler kazandıktan sonra da ortak çalışma yapmaktan mutlu oluruz. Öğrencimizin başarılı bir öğrencilik hayatı vardı umarım belediye başkanlığı da aynı başarıyla devam eder."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Çöllü'den CBÜ Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement