Çevreci Gençler Önce Eğlendi, Sonra Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Çevreci Gençler Önce Eğlendi, Sonra Ödüllendirildi

Çevreci Gençler Önce Eğlendi, Sonra Ödüllendirildi

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen "3.Çevre Şenliği" kapsamında çevreci gençler ödüllendirildi.

04.06.2013 16:55

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen "3. Çevre Şenliği" kapsamında çevreci gençler ödüllendirildi.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen "3. Çevre Şenliği" kapsamında ödül töreni gerçekleştirildi. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende öğrencilerin çevreyle ilgili hazırladıkları resim, karikatür, fotoğraf, şiir ve kompozisyonlar ödüllendirildi.

Ödül töreni öncesinde öğrenciler müzik dinletisi ile doyasıya eğlendi. Birbirinden hareketli müziklerle şenliğin tadını çıkaran öğrenciler, 240 eserin katıldığı yarışma kapsamında ödüllerini aldı. Çeşitli kategorilerde ödüllerini alan öğrencilerin yanı sıra atık pil yarışmasında dereceye giren okullara da ödül verildi.

3. Çevre Şenliği'nde öğrencileri yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, "İstanbul'daki ilçeler kapsamında hem çevre konusunda hem de geri dönüşümde Beylikdüzü 1'inci sırada gelmektedir. Tabii ki de bu eğitim seviyesinden de kaynaklanıyor. Bu yüzden ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Osman Dinç, çevre konusunda gençleri bilinçlendirmek ve daha duyarlı bir vatandaş haline getirmek için 3. Çevre Şenliği'ni düzenlediklerini sözlerine ekledi.

3. Çevre Şenliği Ödül Dağıtım Töreni'ne, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Dinç ve Efrahim Yeşil, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çevreci Gençler Önce Eğlendi, Sonra Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement