Chp'de Aday Adayları Eğitimi Bu Hafta Ankara'da - Son Dakika
Güncel

Chp'de Aday Adayları Eğitimi Bu Hafta Ankara'da

Chp\'de Aday Adayları Eğitimi Bu Hafta Ankara\'da

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları eğitimi devam ediyor.

29.11.2013 13:04

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları eğitimi devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında yürütülen eğitimler, bu hafta 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Ankara'da yapılacak. Eğitimlere, Türkiye'nin pek çok farklı bölgesinden aday adayları katılacak.

Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sarı yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da bu hafta, biri büyükşehirler diğeri büyükşehir olmayan iller için olmak üzere iki farklı eğitim programı sürdürüleceğini belirterek, "Eğitimde, toplam 150 katılımcı hazır bulunacak. Bunun yanında 1 Aralık'ta diğer iller için hazırlanan programa, Türkiye'nin her bölgesinden yaklaşık 250 aday adayı katılacak. Böylelikle bu hafta, belediye başkanı, belediye meclis üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan yurttaşlarımız ve muhtar adayı olan yaklaşık 400 katılımcı önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacak" dedi.

Eğitim çalışmalarında katılımcılar, "Etkili İletişim Becerileri, Halkla İlişkiler ve Propaganda, Sosyal Demokrasi ve Yerel Yönetimler, Yeni Büyükşehir Yasası, Kentsel Dönüşüm, Muhtarlık" gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'de Aday Adayları Eğitimi Bu Hafta Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement