CHP'li Başkandan 'Provokasyona Gelmeyin' Anonsu - Son Dakika
Güncel

CHP'li Başkandan 'Provokasyona Gelmeyin' Anonsu

CHP\'li Başkandan \'Provokasyona Gelmeyin\' Anonsu

CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, polis otosundan 'provokasyonlara gelmeyin' anonsu yaptı.

03.06.2013 10:38  Güncelleme: 11:46

Çorum'da dün gece toplanan vatandaşlar ellerinde tencere ve kapaklarla Gezi Parkı olaylarını protesto etti. Bahabey Caddesinde toplananlar, 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' 'Tayyip İstifa' sloganları attı. Vatandaşlar, sabaha karşı saat 01.00'de Gazi Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti.

Zaman zaman gerilen ortamı gören CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, kavşakta görev yapan polis otosunun ön koltuğuna oturdu ve trafik polislerinin megafonuyla 'provokasyonlara gelmeyin' uyarısı yaptı. Atlas, "Mücadeleci arkadaşlarım, Atatürk'ün askerleri, bugün burada demokratik haklarımızı kullanıyoruz. Taksim'lere selam Anakara'ya selam. Ancak, bu hakkımızı kullanırken, güvenlik güçlerimizle karşı karşıya gelmeden haklarımızı kullanacağız. Lütfen oyuna gelmeyin" diyerek kalabalığa seslendi.

Bu sırada trafik polisinin Atlas konuşurken mikrofonu tutması dikkat çekti. Binlerce kişi daha sonra ellerinde Türk bayraklarıyla önce Yunus Emre Parkına gitti. Burada yapılan konuşmalarından ardından slogan atarak Gazi Caddesini takiben Saat kulesi meydanına yürüyen kalabalık, daha sonra olaysız dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Başkandan 'Provokasyona Gelmeyin' Anonsu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement