Chp'li Gençlerden Vanlı Depremzedeler İçin Destek Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Chp'li Gençlerden Vanlı Depremzedeler İçin Destek Kampanyası

Chp\'li Gençlerden Vanlı Depremzedeler İçin Destek Kampanyası

CHP Gençlik Kolları, Van'daki depremzede aileler için destek kampanyası başlattı.CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre CHP Gençlik Kolları, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri İbrahim Özterzi, Nazlı Kiran, Recep Karakoç, Sibel...

25.11.2013 15:04

CHP Gençlik Kolları, Van'daki depremzede aileler için destek kampanyası başlattı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre CHP Gençlik Kolları, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri İbrahim Özterzi, Nazlı Kiran, Recep Karakoç, Sibel İmre Çoban ve Sertaç Demirel'den oluşan bir heyetle Van'a giderek incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından yapılan yazılı açıklamada, tüm Türkiye'ye çağrı yapılarak Vanlı depremzedeler için destek kampanyası başlatılacağı belirtildi. Açıklamada, "Elektrikleri kesik olduğu için banyo yapamayan, dolayısıyla bitlenen ve bu yüzden okulda arkadaşları tarafından dışlandıkları için haftalardır okula gidemeyen çocuklarımız var. Ancak ne o kardeşlerimiz, ne de ailelerimiz sahipsizdir. CHP Gençlik Kolları olarak, tüm depremzedelerimizin sonuna kadar yanındayız" denildi.

CHP Gençlik Kolları, depremzedelerin öncelikli olarak ihtiyaç listesini tüm il başkanlıklarına faks çekerek, bilgilendirecek. CHP Gençlik Kolları tarafından belirlenen ihtiyaç listesi şöyle:

"Battaniye, kuru gıdalar, kalın, kışlık temiz giyecek(kazak, pantolon, hırka, kalın çorap, atkı), kışlık ayakkabı, kışlık çocuk kıyafetleri ve ayakkabı, kişisel temizlik ürünleri, bebek bezi, temizlik malzemeleri."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Gençlerden Vanlı Depremzedeler İçin Destek Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement