Chp Seçim Otobüsüne Saldırı - Son Dakika
Güncel

Chp Seçim Otobüsüne Saldırı

Chp Seçim Otobüsüne Saldırı

CHP Genel Merkezi'nden İzmit'e Gönderilen Parti Otobüsünün Yan Camına Çınarlı Camii Mevkiinde Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Bir Cisim Atıldı.

16.03.2011 20:50

19 Mart Cumartesi günü Gebze`de yapacağı ?Taşeronlaştırmaya dur" mitingi için CHP Genel Merkezi`nden İzmit'e gönderilen Hasan Er yönetimindeki 06 CHP 22 plakalı parti otobüsünün yan camına Çınarlı Camii mevkiinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir cisim atıldı. İlk olarak pompalı tüfekle ateş ediliyor sanan partililer bir anda paniğe kapıldı. Sürücü otobüsü yol kenarına çekerek 155 Polis'i arayıp yardım istedi.

Olay yerine terörle mücadele ile Asayiş Sube ekiplerine bağlı çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede otobüsün yan camına taş veya sivri bir cisim atıldığı anlaşıldı. Otobüste bulunan il yöneticisi Asude Özkan, il yöneticisi Fethi Güven`in eşi Sema Güven ve il disiplin kurulu üyesi Hüseyin Okur şans eseri yara almadı.

Otobüs şöförü Hasan Er, "Büyük bir patlama sesi duydum. Hemen otobüsü sağa çektim. Otobüs içersinde biranda panik yaşandı. Polislerin bana iki adet yerde saçma olduğunu söylediler. Yaralanan olmadı. Bende hemen yol kenarına çektim otobüsü. 155'i arayarak yardım istedim" dedi.

CHP İl Sekreteri Cihat Altınyuva ise partililerin ilk önce pompalı tüfekle ateş edildğini zannettiğini fakat daha sonra da sert bir cismin cama fırlatıldığını söyledi.

Polis zanlıları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Chp Seçim Otobüsüne Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement