Çifte Cinayetin Sırrını Cep Telefonu Görüşmeleri Çözecek - Son Dakika
Güncel

Çifte Cinayetin Sırrını Cep Telefonu Görüşmeleri Çözecek

Çifte Cinayetin Sırrını Cep Telefonu Görüşmeleri Çözecek

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Gökçeören Köyü'nde tabanca ile öldürülen 32 yaşındaki Sinan Yalçınkaya ile 27 yaşındaki Erhan Özalp cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor.

10.03.2016 12:07

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Gökçeören Köyü'nde tabanca ile öldürülen 32 yaşındaki Sinan Yalçınkaya ile 27 yaşındaki Erhan Özalp cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor. Jandarma, Yalçınkaya'nın yaptığı cep telefonu görüşmeleri ve yakınlarının ifadesi sonucu katil zanlısı olarak iki kişiyi arıyor.

Merkez Osmangazi İlçesin 8 kilometre uzaklıktaki Gökçeören Köyü'nde dün ormanlık alana giden köylüler, yol kenarında tabanca ile öldürülen iki erkek cesedini yan yana görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, kimliklerinden öldürülen kişilerin Sinan Yalçınkaya ve Erhan Özalp olduğunu belirledi. Vücuduna isabet eden 4 kurşun ile öldürülen Sinan Yalçınkaya ile 8 kurşun isabet eden Erhan Özalp'ın cesetleri daha sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Araştırma yapan jandarma, Sinan Yalçınkaya'nın Bursa'da telefon bayii işletip kahvehane çalıştırdığını belirledi. Aynı olayda öldürülen Erhan Özalp'in ise İstanbul'da yaşadığı, Sinan Yalçınkaya'nın kardeşi Deniz Yalçınkaya'nın, geçen eylül ayında Merkez Yıldırım ve Kestel ilçelerinde bir gün arayla 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasının ardından, kendisini korumak için Bursa'ya geldiğini belirledi.

Çifte cinayetle suçlanan Deniz Yalçınkaya'nın yargılanmasına Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildiği gün cesetlerine ulaşılan Sinan Yalçınkaya ile Erhan Özalp cinayeti ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Cinayetlerin, kan davası veya alacak-verecek meselesi yüzünden işlenmiş olabileceğini belirten jandarma ölen iki kişinin son iki günde yaptığı telefon görüşmelerini inceledi. Bunun üzerine jandarma ismini açıklamadığı iki kişiyi katil zanlısı olarak arıyor. Bu arada öldürülen Sinan Yalçınkaya ile Erhan Özalp'in cesetleri otopsinin ardından ailelerine teslim edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çifte Cinayetin Sırrını Cep Telefonu Görüşmeleri Çözecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement