Çocuklarını Bıçaklayıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Çocuklarını Bıçaklayıp İntihar Etti

Çocuklarını Bıçaklayıp İntihar Etti

Üç Çocuğunu Bıçakladıktan Sonra İntihara Kalkışan Baba Öldü.

18.12.2010 14:21

BURSA'da cinnet getirip üç çocuğunu bıçakladıktan sonra intihara kalkışan işçi 39 yaşındaki Abdulkadir Durmaz tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaralı çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.Merkez Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi'nde oturan ve bir otomotiv fabrikasında işçi olan Abdulkadir Durmaz, geçen 4 Aralık gecesi bir lokantada çalışan eşinin evde olmadığı sırada uyandırdığı çocuklarıyla henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Abdulkadir Durmaz, mutfaktan aldığı bıçakla çocukları 3 yaşındaki Tuna, 11 yaşındaki Tuğçe ve 16 yaşındaki Tuğba Durmaz'ı yaraladı. Olayın ardından elindeki bıçağı önce karnına saplayan Abdulkadir Durmaz daha sonra aynı bıçakla kendi boğazını keserek intihar etmek istedi. Gürültü ve yardım çağrısını duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralı çocukları Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne götürdü.

Yaralılardan durumu ağır olan Tuna ve Tuğçe Durmaz kardeşler Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Tuğba Durmaz ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Abdulkadir Durmaz ise Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Abdulkadir Durmaz, tedavi gördüğü hastanede dün gece doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durmaz'ın cenazesi bugün Bursa'da toprağa verilecek.Doktorlar, yaralı çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlatılan soruşturma sürüyor.

Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA, (DHA)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çocuklarını Bıçaklayıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement