Çorumspor Ankara'dan 1 Puanla Döndü - Son Dakika
Güncel

Çorumspor Ankara'dan 1 Puanla Döndü

Çorumspor Ankara\'dan 1 Puanla Döndü

17 Şubat 2013 Pazar günü Ankara İnönü stadında oynanan karşılaşmada dostluk kazandı.

18.02.2013 10:26

İlk dakikada 1-0 öne geçen Çorum Spor 35 dk gelen golle soyunma odasına 1-1 lik skorla girerken ikinci yarının ortalarında 2-1 öne geçen takımımız 85.dk gelen golle rakibi Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalarak deplasmandan 1 puanla döndü.

Takımımız (Çorumsporu) stadyum girişinde Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Latif Ramazan, Yönetim Kurulu üyesi (Sosyal İşler ve İlişkiler Başkanı) Mustafa Kemal Sabuncu, Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Dişbudak, 19 Lar Oluşumu Dernek Başkanı İbrahim Topbaş, Keçiören Çorumlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Yine takımımızı yalnız bırakmayan ve karşılaşmayı protokol bölümünde izleyen hemşerilerimiz öğrenci temsilcisi Lokman Büyükkaya, Kardelen Elektrik, Muya İnş. Tes. A.Ş, Güney Elektronik, Real Kırtasiye, Çardak Lokantası sahibi ve çalışanları ile her türlü imkansızlıklarına rağmen Çorumspor' u destekleyen ANKAOS taraftar grubu karşılaşma boyunca takımımıza destek verdi.

Karşılaşmayı tüm hemşerilerimize duyuran gazetecilere ve Çorum'un İnternet haber sitelerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorumspor Ankara'dan 1 Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement