Dalaman 3 Serbest Bırakılan Tekin Dalaman Havaalanı'na İndi - Son Dakika
Güncel

Dalaman 3 Serbest Bırakılan Tekin Dalaman Havaalanı'na İndi

Dalaman 3 Serbest Bırakılan Tekin Dalaman Havaalanı\'na İndi

Kaçırılan işadamı Aydın Tufan Tekin, serbest bırakılmasının ardından havayoluyla geldiği Muğla Dalaman Havaalanı'nda ailesi tarafından alkışlarla karşılandı.

12.09.2012 09:47

"aydın TUFAN TEKİN'İN AİLESİNDE SESSİZ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR" HABERİNE EK

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kaçırılan işadamı Aydın Tufan Tekin, serbest bırakılmasının ardından havayoluyla geldiği Muğla Dalaman Havaalanı'nda ailesi tarafından alkışlarla karşılandı. Türkiye'ye dönen Tekin'e Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şarbel, Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız ile beraberindeki heyet eşlik etti.

Cumhurbaşkanlığı ile hükümetin girişimlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tekin, "Katkıları bulunan herkese teşekkür ederim. Oraya iş için gitmiştim. Havalanından indikten 5 dakika sonra beni kaçırdılar. Ancak orada kaldığım sürece bütün insani ihtiyaçlarımı gidermeme de yardımcı oldular. Arada yer değiştiriyorduk. Gözlerimi bağlıyorlardı. 1-1 buçuk saat dolaşmamızın ardından gözlerimi açıyorlardı. Şu an ülkemdeyim çok mutluyum. Aileme kavuştum. Buraya gelmemde katkısı bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Baba Mahmut Tekin ise "Bugün oğlumuza kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Bu mutluluğu bize yaşatan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Anne, baba, erkek ve kız kardeşine sarılarak hasret gideren Tekin, Marmaristeki evine doğru yola çıktı.

Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şarbel, Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız ve beraberindeki heyet, Tekin ile vedalaştıktan sonra geldikleri özel uçakla Ankara'ya hareket ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dalaman 3 Serbest Bırakılan Tekin Dalaman Havaalanı'na İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement