Davetiye Kazandıran Alışveriş - Son Dakika
Güncel

Davetiye Kazandıran Alışveriş

Davetiye Kazandıran Alışveriş

Forum İstanbul çocuk markalarından alışverişler, Turkuazoo Akvaryum'dan giriş davetiyesi kazandırıyor!

26.11.2012 13:35

Dünyanın en sevilen çocuk markalarından en şık koleksiyonlarının yer aldığı Forum İstanbul'dan minikler için alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, Turkuazoo Akvaryum'u ücretsiz görme şansı yakalıyor. Türkiye'nin ilk dev akvaryumuna bilet kazanmak isteyen ziyaretçilerin, 15 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapmaları yeterli…

Forum İstanbul'da yer alan B&G Store, Bluekey, Bücürük, Çilek Mobilya, Ebebek, Gap Kids, Idexe, Joker, Kapbula, Mothercare, Orchestra, Panço, SMYK, Sportive Kids, Toyzzshop, U.S. Polo Kids, Vicco, Woody, ZANDCO, Zippy gibi çocuk markalarından alışveriş yapan ziyaretçiler, Turkuazoo Akvaryum'da binlerce su altı canlısını görme fırsatı yakalayacak!

Hem çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılayın, hem de onlara binlerce deniz canlısı görme fırsatı hediye edin. Tüm çocuk markalarını kapsayan bu kampanyayı kaçırmayın.

Kampanya noktası B1 katında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Davetiye Kazandıran Alışveriş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement