DEDAŞ Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

DEDAŞ Çalışanları İftarda Buluştu

DEDAŞ Çalışanları İftarda Buluştu

Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ çalışanları düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

10.07.2015 11:46

Dicle Elektrik bünyesinde faaliyet gösteren Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (Dicle EPSAŞ) çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Buluşmada bir araya gelen üst düzey yöneticiler ile personel, bol bol sohbet etme imkânı buldu.

Ev sahipliğini DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ ve Dicle EDAŞ İl Müdürü Esin Eroğlu'nun yaptığı iftar yemeğine Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüklerinde çalışan tüm personel katıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, iftar yemeğine katıldıkları için tüm çalışanlara teşekkür etti. Demirbağ konuşmasında, "Bu mübarek günde davetimize icabet ettiniz ve iftarınızı bizimle açtınız. Biz zor ve meşakkatli bir iş yapıyoruz. Böyle güzel bir günde iftarda bir araya geldik. Kaynaşıp muhabbet ediyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Geleneksel iftar yemeğimize hepiniz hoş geldiniz" dedi.

Yoğun çalışma temposu nedeniyle bir araya gelemeyen Dicle Elektrik çalışanları, iftar yemeğinin yarattığı bu güzel fırsatı bol bol sohbet ederek değerlendirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel DEDAŞ Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çiftçi: Kimin parasıyla iftar yapıyorsunuz çiftçiyi perişan ettiniz elbet birgün birileri bu zülme dur diyecek 0 0 Yanıtla

Advertisement