Denizli Şoför ve Kamyon Sahibi Adliyede - Son Dakika
Güncel

Denizli Şoför ve Kamyon Sahibi Adliyede

Şoför ve kamyon sahibi adliyedeDENİZLİ'de Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin bulunduğu otomobile çarparak ölümüne neden olan kamyon şoförü U.T. ile kamyon sahibi Z.A. sorgularının tamamlanmasının ardından bugün mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

14.05.2017 13:28

Şoför ve kamyon sahibi adliyede

DENİZLİ'de Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin bulunduğu otomobile çarparak ölümüne neden olan kamyon şoförü U.T. ile kamyon sahibi Z.A. sorgularının tamamlanmasının ardından bugün mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz çarşamba günü sabah saatlerinde cezaevine giden içinde Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in bulunduğu makam otomobiline Bozburun Mahallesi Salihağa yolundaki kontrolsüz kavşakta hafriyat taşıyan U.T.'nin kullandığı kamyon çarpmıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilde Başsavcı Mustafa Alper ile makam şoförü Muzaffer Akşehirli olay yerinde hayatını kaybetmiş, koruma polisi Ramazan Uğur da yaralanmıştı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan ancak kısa sürede yakalanan kamyon şoförü U.T.'yi yakalanıp, gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında kamyonun sahibi olan Z.A. da gözaltına alındı. Başsavcı Alper ve şoförünün ölümüne neden olan kamyon şoförü U.T.'nin ehliyetine bir ay önce alkollü yakalandığı için 2 yılığına el konduğu ortaya çıkmış, ayrıca kamyonun SRC belgesinin de olmadığı belirlenmişti. Sorguları tamamlanan kamyon şoförü U.T. ile sahibi Z.A. bugün mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi. Şoför U.T. gazetecilerin neden durmadığı sorusuna cevap vermedi.

Denizli Şoför ve Kamyon Sahibi Adliyede
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Şoför ve Kamyon Sahibi Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement