Dereceye Giren Kayakçılar Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Dereceye Giren Kayakçılar Ödüllendirildi

Dereceye Giren Kayakçılar Ödüllendirildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde çeşitli tarihlerde düzenlenen kayak yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ tarafından ödüllendirildi.

27.03.2013 17:26  Güncelleme: 09:46

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde çeşitli tarihlerde düzenlenen kayak yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ tarafından ödüllendirildi. Kaymakam Tikdağ, öğrencilerin eksi 30-35 dereceye varan soğuklara aldırış etmeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Onların bu başarılarını yürekten kutluyorum. Bu başarıları çok önemsiyorum" diye konuştu.

Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Romanya'da yapılan Balkan Kayak Yarışması'nda üçüncü gelen Zilan Öztunç, Erzurum'da yapılan Dünya Kayak Şampiyonası'nda üçüncü gelen Tanju Ören, ve Okullararası Türkiye Kayak Şampiyonası'nda dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Hamit Kesici İlköğretim Okulunun konferans salonunda düzenlenen ödül verme törenine Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen, okul öğretmenleri, öğrenciler ve dereceye giren öğrencilerin yakınları katıldı.

Kaymakam Tiktağ dereceye giren öğrenciler ödüllerini verirken, elde edilen bu başarıları çok önemsediklerini söyledi. Böyle başarıların Yüksekova'dan çıkmasının önemli olduğunu ve üzerinde durulması gerektiğini belirten Tiktağ, "Öğrencilerimiz, Yüksekova'nın zorlu kış şartlarında, eksi 30-35 dereceye varan soğuklara aldırış etmeden çalışmalarını büyük bir azim ve istekle sürdürmüşlerdir. ve bu çalışmaların ardından da güzel dereceler elde ettiler. 16 milyon öğrenci içerisinde bu ciddi başarıları elde etmek çok önemlidir. Öğrencilerin bu başarılarını yakalamalarında ve her türlü şartlarda yanlarında olan ve onlara destek çıkan hocamız Fikret Ören'e ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hakkari/ Yüksekova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dereceye Giren Kayakçılar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement