Dhkp-C'ye Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Dhkp-C'ye Yönelik Operasyon

Dhkp-C\'ye Yönelik Operasyon

DİSK ve Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Erol Ekici, Genel-İş Sendikasında yapılan aramanın "sendikalarına yönelik itibarsızlaştırma operasyonu" olduğunu savundu.

25.03.2013 11:19

DİSK ve Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Erol Ekici, Genel-İş Sendikasında yapılan aramanın "sendikalarına yönelik itibarsızlaştırma operasyonu" olduğunu savundu.

Ekici, polis araması sürerken geldiği sendika genel merkezinde, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Erol Ekici, 24 saat rahatlıkla ulaşılabilecek insanlar olmalarına rağmen polisin sendika binalarını sabah kimseye haber verilmeden aranmasına tepki gösterdi.

Genel-İş Sendikasının DİSK'in en büyük sendikalarından biri olduğuna dikkati çeken Ekici, sendikalarını bugüne kadar demokratik mücadele konusunda hiçbir gücün yıldıramadığını söyledi.

Türkiye'de demokrasinin tüm kurumlarıyla yerleşmesine yönelik yaptıkları mücadeleye devam edeceklerini bildiren Ekici, "Sendikaları, muhalif kimlikli kurumları itibarsızlaştırmanın dün KESK'de, milletvekillerinde, KCK davasında olduğu gibi bugün de DİSK'e bağlı sendikalardan Genel-İş Sendikasına yapılan bir itibarsızlaştırma operasyonudur" dedi.

Bu arada aramalar sürerken CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da sendika binasına geldi.

Tanrıkulu, gazetecilerin soruları üzerine, Genel-İş Sendikasının Türkiye'de uzun yıllardır emek mücadelesi verdiğini belirterek, "Bu operasyonlar, sendikaları itibarsız hale getirme operasyonudur" dedi. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dhkp-C'ye Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement