"Din Görevlilerinin Sorunları Çözülsün" - Son Dakika
Güncel

"Din Görevlilerinin Sorunları Çözülsün"

"Din Görevlilerinin Sorunları Çözülsün"

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, din görevlilerinin sorunlarının çözülmesini istedi.

28.09.2012 10:45  Güncelleme: 10:50

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak, din görevlilerinin sorunlarının çözülmesini istedi Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak, din görevlilerinin sorunlarının çözülmesini istedi.

Ünal, 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, "Mesai mefhumu gözetmeden insanlarımıza hizmet eden cefakar din görevlilerinin problemlerinin gündeme gelmesi ve çözüm yollarının bulunması açısından bu hafta önem arz etmektedir" dedi. Din görevlilerinin kurum yöneticilerinden ve hükümetten beklentileri olduğunu dile getiren Ünal, şunları ifade etti:

"Lojman sıkıntısından tutun da, yanlış istihdam politikalarına, hac ve umre gibi görevlendirmelerde adil bir sistemin kurulamaması gibi sorunlar bir an önce çözülmelidir. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın diyanet çalışanlarına ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Din Görevlilerinin Sorunları Çözülsün' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement