Diyarbakır'da Çocuklar 2014'e Merhaba Dedi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Çocuklar 2014'e Merhaba Dedi

Diyarbakır\'da Çocuklar 2014\'e Merhaba Dedi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sümerpark Ortak Yaşam Alanında çocuklar 2014'ü doyasıya eğlenerek kutladı.

01.01.2014 13:29

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün yılsonu etkinliğine yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte katılırken Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı çalışanları da hazır bulundu.

Kentin değişik yerlerinde ikamet eden ve her kesimden çocukların birbirlerini tanıması ve kaynaşması amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan etkinlik Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda düzenlendi. Etkinliğe Kreş ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aziziye, Ben u Sen, Yeniköy, Hasırlı, Sümerpark Çocuk Destek Merkezi'nde yıl boyunca eğitim alan, oyun odalarında, kayıtlı ve ayrıca 'Bahçê Gulan' kreşlerinde eğitim gören yüzlerce çocuk ve aileleri katıldı. Etkinlikte çocuklar Kürtçe ve Türkçe şarklar eşliğinde halay çekerek stres attı. Çocuklara ve ailelerine çeşitli hediyeler verildi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Çocuk Şube Müdürü Veysel Yıldırım 2014'te yılında değişecek olan Büyükşehir yasasıyla beraber kentte bağlı ilçelerde bulunan tüm çocuklara yönelik faaliyetler ve etkinlikler düzenlemeyi hedeflediklerini dile getirdi. Yıldırım, "Yapacağımız bu tarz etkinliklerle çocukların gelişimine katkıda bulunarak, kentte çocuklarla ilgili duyarlılığı artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Çocuklar 2014'e Merhaba Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement