Mauro Icardi rahat durmuyor! Ali Koç'a bir gönderme daha - Son Dakika
Spor

Mauro Icardi rahat durmuyor! Ali Koç'a bir gönderme daha

Şampiyonluk kutlamalarında Ali Koç yazılı Galatasaray forması giyerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderme yapan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Koç ile ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Ali Koç'un ''Her gece yatarken bizi düşün'' sözlerine atıfta bulunan Icardi, söz konusu paylaşımında ''Dün gece seni düşünüyordum, Süper Lig ve Süper Kupa ile kupaları biraz geçmişim'' ifadelerine yer verdi.

27.05.2024 17:44  Güncelleme: 17:55

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da kutlamalara Mauro Icardi damga vurdu. Arjantinli yıldız, Fenerbahçe ve Ali Koç'a yaptığı göndermelerle gündem oldu. Florya'daki kutlamalarda Ali Koç yazılı forma giyen Icardi, sosyal medya hesabından Fenerbahçe Başkanı için yeni bir paylaşım yaptı.

Mauro Icardi rahat durmuyor! Ali Koç'a yeni gönderme

"DÜN GECE SENİ DÜŞÜNÜYORDUM"

Tecrübeli golcü, yaptığı paylaşımda Ali Koç'un "Her gece yatarken bizi düşün" sözlerini paylaştı. Bu paylaşımın altına ise "Dün gece seni düşünüyordum, Süper Lig ve Süper Kupa ile kupaları biraz geçmişim" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

Mauro Icardi rahat durmuyor! Ali Koç'a yeni gönderme
Mauro Icardi rahat durmuyor! Ali Koç\'a bir gönderme daha

Son Dakika Spor Mauro Icardi rahat durmuyor! Ali Koç'a bir gönderme daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Ogulcan Kayhan: Cik cik cik sesler gelmiyor artık 67 19 Yanıtla
    Ali Arslan: Evinde 50 bin seyircin önünde 82 dk 10 kişi top göstermeden çakan FB den her daim ses gelir:) 22 31 Ufuk meral: Yav he he Ali sensin siz çok büyüksünüz siz kimse yenemez siz şampiyonlar şampiyosunuz ???? 4 2 güngör SAĞ: ali arslan dayı çakmak dedinde sizi üçleyince kadıköy nasılda sessizliğe bürünmüştü, sen dedin çakmak diye iki maçtada üç ha birde 4 maçta tek şut onunda devamı gol neyin sözünü ediyonki ama sende haklısın hep bizim verdiklerimizle yetiniyorsunuzya sizede acıyom valla ama ayıp ediyorsun tebrik etmen lazım darısı bizim başımıza demen lazım yoksa daha çoook ağlarsınız 3 0 Ali Arat: ali arslan bakkaldan gelmis. soku atlatmis travmayi bitirmis. sahalarsa yone muhabbet kuslari kinusuyor 0 1 Ziya Öner: Ali arslan Kadıköy'de 10 kişiyle hemde 1-0 gerideyken son 32 dakikada Beşiktaş karşısında darmadağın olan Fenerbahçeden gelen ses gibimi ZAHAHAHHAHAAHHAHAJAHA 0 0 ayhan kından: Kim istemez haniminin mutlu olmasini 0 0
  • Üzeyir GÜNEŞ: Saplamanın mucidi icardi 62 15 Yanıtla
  • Sabri İnce: Birine taş atarken daha ağır taşa hedef olacağını hesap edememiş mi Koç.? 55 12 Yanıtla
  • Ali Arat: saglam saplamis 43 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement