Parçalanmış halde çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Parçalanmış halde çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanmış halde birden fazla çöp konteynerine atılmış olarak bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Korkunç halde bulunan cansız bedenin 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu belirlendi. Salih'in olay yerine gelen kızı ise gözyaşlarına boğuldu.

27.05.2024 17:30

İstanbul Pendik'te parçalara ayrılarak çöp konteynerlerine atılan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih isimli kişiye ait olduğu ortaya çıktı. Salih'in ölümüyle ilgili ekiplerin yaptıkları araştırmalar devam ediyor.

ÇÖP ATAN VATANDAŞ FARK ETTİ

Dumlupınar Mahallesi'nde sabah saatlerinde çöp atmaya giden bir vatandaşın fark etmesi sonucunda korkunç olay ortaya çıktı. Durumun ihbar edilmesi üzerine ekipler olay yerinde inceleme başlattı.

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Polisin ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda cesedin parçalandığı ve birden fazla çöp konteynerine atıldığı ortaya çıktı. Ekipler konteynerlere atılan cesedin kafasını ve diğer vücut parçalarını topladı.

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

KIZI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

8 parçaya bölündüğü tespit edilen cesedin kimliği belli oldu. Cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih isimli kişiye ait olduğu tespit edildi. Öte yandan, haberi alarak olay yerine gelen kızı gözyaşlarına boğuldu.

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu
Parçalanmış halde çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Parçalanmış halde çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Sabri İnce: "İdam" gelmedikce bu tür olayların devamı gelir. 100 3 Yanıtla
    Ramazan Katırcı: Meclis birtek şeyde ortak, önüme getirsinler imzalarım, getirecek olmadığına göre bence referandum yapılsın idam için halk karar versin, seçtiklerimiz karar veremiyor madem 65 0 Tayfun Işık: yav idam gelse ne olur asılır gider geride kalan idam ne toplumu bilinclendirmedikten sonra idam ney abd idam var ne oluyor suç bitiyor mu suçlu zaten asiliyor burada da bu tür suç işleyen icerde ölüyor ne oldu ülkede idam vardi asilcak adami asamadilar binlerce insan katili asilmadi kanun değişti demekki idam da sorunu çözmüyor 10 24
  • Kerem Kırmızı: insanoğlu ne kadar da vahşi bi yaratıkmış 63 1 Yanıtla
  • Mustafa karaca: Allah zalimlerin şerrinden korusun.79 yaşındaki bir kişi ne yapmış olabilir.yazık. 30 2 Yanıtla
  • Albaraka Kürt: Böyle bir caniyi yapmak için iki ihtimal olması lazım. Ya namus davası ya da yapan kişi ciddi ruh hastası veya uyuşturucu etkisinde başka ihtimal düşünemiyorum bu kadar vahşeti yapacak. 15 0 Yanıtla
  • Semra Gezgin: Ya bu nasıl bir vahşettir 5 0 Yanıtla
  • Salim Akgün: Bir an önce acilen idam gelmeli 0 0 Yanıtla
  • Davut Kochan: Pendikte ikamet ediyorum nerde bir pislik var o mahallede 0 0 Yanıtla

Advertisement