Diyarbakır'da Hava Destekli Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Hava Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır\'da Hava Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü, merkez 4 ilçede 800 polisin katılımıyla operasyon başlattı.

25.10.2013 08:43  Güncelleme: 11:14

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 101 noktaya eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Diyarbakır'ın merkez 4 ilçesinde hava destekli yapılan uyuşturucu operasyonu sona erdi. Operasyonda, 50 kişi gözaltına alındı.

OPERASYONA 800 POLİS KATILDI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in yönettiği, aralarında özel harekat timlerinin de yer aldığı 800 polisin katılımıyla sabah 06.00'da merkez Sur, Yenişehir, Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde 101 ayrı ev ve iş yerine eş zamanlı düzenlenen operasyon sona erdi.

1 YILDIR TAKİP EDİLİYOR

Geçen yılın ekim ayından itibaren torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaklaşık 1 yıldır sürdürülen planlı ve projeli çalışma kapsamında yürütülen hava destekli ve narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda, bazı metruk evlerde uyuşturucu ele geçirildi.

50 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kapalı olan bazı kapılar atbaşı ile kırılarak içeri girildi. Operasyonlarda 50 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürü Recep Güven, operasyonunun ardından gazeteciler yaptığı açıklamada, operasyona 800 personelin katıldığını, hava destekli operasyonun çok başarılı geçtiğini söyledi.

"YILIN EN BÜYÜK OPERASYONU"

Torbacılık yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonun sabahın ilk saatlerinde başladığını belirten Güven, "Yılın en büyük operasyonu diyebiliriz. Sabahın erken saatleri olması sebebiyle girilen evlerde hassas davranıldı." dedi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement