Doğanın ve Denizin Buluşması - Son Dakika
Güncel

Doğanın ve Denizin Buluşması

Doğanın ve Denizin Buluşması

Nilgün Tercan'ın " Doğadan Esintiler" Hüseyin Taylan'ın "Bir Deniz Masalı" adlı sergileriyle 2013 yılının ilk sergi açılışını gerçekleştirdi.

09.02.2013 10:18

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Nilgün Tercan'ın " Doğadan Esintiler" Hüseyin Taylan'ın "Bir Deniz Masalı" adlı sergileriyle 2013 yılının ilk sergi açılışını gerçekleştirdi.

Turgutreis Belediye Başkan Vekili Mehmet Türk, Halkla İlişkiler Müdiresi Fulya Arıkan ve yaklaşık altmış sanat sever Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde bir araya geldiler.

Açılış konuşmasının ardından Başkan vekili Mehmet Türk sanatçılarımıza teşekkür belgelerini takdim etti.

Turuncu Kafe Galeri de Nilgün Tercan'ın, Mavi Galeri de de Hüseyin Taylan'ın eserlerinin yer aldığı sergi sanatseverlerden tam not aldı.

Nilgün Tercan eserlerinde baharın, güzün çiçeklerini doğanın diliyle eserlerine yansıtırken, Hüseyin Taylan denizin fısıltısını , hırçınlığını, günün tüm saatlerindeki ihtişamını eserlerine yansıtmıştır. İkisinin ortak yanı yeryüzünün en büyük güzellikleri olan doğa ve denizi yarattıkları kompozisyonlarla o anı yaşamamızı sağlıyorlar.

Yağlı boya tekniklerinden oluşan yaklaşık 80 eserin yer aldığı sergiler, 18 Şubat 2012 tarihine kadar açık kalacak. Hafta içi Saat:10:00-20:00 cumartesi 10:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğanın ve Denizin Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement