Doğu ve Güneydoğu'dan, Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Doğu ve Güneydoğu'dan, Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verdi.

24.01.2018 11:24

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri "Zeytin Dalı Harekatı"na destek verdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ İl Başkanı Hasan Uzun, ülkelerinin güvende yaşayabilmesi için sınırda gerçekleştirilen harekatın arkasında olduklarını söyledi.

Sınırdaki tüm askerimize dua ettiklerini belirten Uzun, "Türklerle Kürtler bin yıldan fazladır bu coğrafyada yaşayan topluluklardır. Suriye'de yaşayan insanların bizim vatandaşlarda farkı yok. Biz onları koruyarak o mücadeleyi yürütüyoruz ve onlara yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Ne Kürtler nede Türkler artık terör örgütlerine pirim vermez. Zeytin Dalı Harekatı ne Kürtleri ne Arapları nede Türkleri hedef alan bir harekat değildir. Oranın güvenli ve huzur içinde yaşaması gerekiyor ki komşu olarak bizde güven içinde yaşayalım." diye konuştu.

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı İbrahim Kayaoğlu da, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başarılar diledi.

Sınır güvenliği ve Kürt kardeşleri için başlatılan harekatı desteklediklerini aktaran Kayaoğlu, şunları kaydetti:

"Bizim amacımız insanları yurtlarından çıkaran teröristleri oradan kovup Kürt halkını ve orada yaşayan insanların oraya yerleşmesini sağlamak. Umuyorum ki o teröristler terk edip giderler ve masum Kürt kardeşlerim tekrar evlerine kavuşurlar. Sınırımızda yuvalanan terör örgütlerine asla müsaade etmeyecek."

Doğu ve Güneydoğu\'dan, Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğu ve Güneydoğu'dan, Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement