Dostluk Maçına Fenerbahçe ve Beşiktaş Taraftarlarından Destek - Son Dakika
Güncel

Dostluk Maçına Fenerbahçe ve Beşiktaş Taraftarlarından Destek

Dostluk Maçına Fenerbahçe ve Beşiktaş Taraftarlarından Destek

Galatasaray Spor Kulübü'nün Temmuz'un ikinci haftasında Diyarbakır'a gelerek, Diyarbakırspor ile hazırlık maçı yapmasına, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarından destek geldi.

28.05.2013 15:46

Galatasaray Spor Kulübü'nün Temmuz'un ikinci haftasında Diyarbakır'a gelerek, Diyarbakırspor ile hazırlık maçı yapmasına, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarından destek geldi.

Galatasaray Spor Kulübü, barış ve kardeşlik köprüsü kurmak amacıyla, Temmuz'un ikinci şampiyonluk kutlamalarının bir bölümünü Diyarbakır'da gerçekleştirecek. Burada Diyarbakırspor ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray'a kentte bulunan Fenerbahçe ve Beşiktaşlı taraftarlar da destek verdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakırspor Kayyum Başkanı Abdulkadir Duran, barış, dostluk kardeşlik projesi çerçevesinde Galatasaray takımı ile geçtiğimiz haftalarda görüşme yaptıklarını söyledi. Galatasaray'ın Temmuz'un ikinci haftasında Diyarbakır'a geleceğini ifade eden Duran, "Burada hem şampiyonluk kutlamasını yapacağız hem de dostluk maçı yapacağız. Maçın Geliri Diyarbakırspor'a olacak. Diyarbakırspor'un durumu çok vahim, kapatılma noktasındadır. Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etmek için gayret sarf ediyoruz. Ayrıca doğu batı arasında bir kardeşlik köprüsü oluşturmak da istedik. Bununla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Esnafımız, sivil toplum örgütleri vatandaşları hepsi büyük bir coşku heyecan şehir halkı ayaklanmış diyebiliriz. Halk, Galatasaray'ın gelişini büyük bir

merakla bekliyor.

Beşiktaş taraftarı olan Ensari Karaçam adlı vatandaş, "Ben Beşiktaşlıyım ama Galatasaray'ın Diyarbakırspor ile maç yapmasını çözüm süreci için olumlu buluyorum. Galatasaray gelirse maça da giderim" diye konuştu.

Kadir Gülsever adlı vatandaş da, "Beşiktaşlıyım ancak Galatasaray'ın buraya gelmesinin barış ve kardeşliğe bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Bunu olumlu bir adım olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

Tuğçe adlı Fenerbahçe taraftar ise, futbolla alakasının olmadığını Fenerbahçeli olarak Galatasaray'a başarılar dilediğini kaydederek, "Umarım dostluk çerçevesinde bir maç olur. Fenerbahçelilerin de diğer takım taraftarlarının da maça gitmesini istiyorum" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dostluk Maçına Fenerbahçe ve Beşiktaş Taraftarlarından Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement