Dostluk ve Sevgi Yüz Yüze - Son Dakika
Güncel

Dostluk ve Sevgi Yüz Yüze

Dostluk ve Sevgi Yüz Yüze

Kanun sanatçısı Ruhi Ayangil ile Ud sanatçısı Ara Dinkjian evrensel müziğin en güzel örneklerini "Yüz Yüze" seslendiriyor.

23.10.2012 13:42

Büyük üstad Ruhi Ayangil ile dünya çapında bir sanatçı Ara Dinkjian "ortak seslerine kulak verenler için" 14 Kasım'da Congresium Ankara sahnesinde buluşuyor.

Türk müziğinde geçmişin köklerini geleceğe taşıyan, hem icrası hem de eğiticiliği ile döneme damgasını vuran ve Vecd-idil Faslı'nın yaratıcısı, büyük üstad kanun sanatçısı Ruhi Ayangil ile besteci, dünya çapında bir udi olan Ara Dinkjian Ankara'ya geliyor.

İlk kez Galata Mevlevihanesi'nin renevasyondan sonra açılışında bir konser ile bir araya gelen bu çok yönlü ikili, Congresium'un düzenlediği Kültür ve Sanat aktivitelerinden biri olarak aynı projeyi Ankara'da gerçekleştirecekler. 14 Kasım 2012'de Saat 20:00'da Congresium'da yapılacak olan ve evrensel barışın vurgulanacağı konserde Tanburi Cemil Bey, Kemençeci Nikolaki ve Bimen Şen gibi ustaların eserleri yorumlanacak. Konserin biletleri biletix'in resmi adresinde satışa sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dostluk ve Sevgi Yüz Yüze - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement