Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonasına Doğru

Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonasına Doğru

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Pala: "24 ayrı ülkeye ev sahipliği yapacağımız organizasyonda hentbol adına güzel şeyler sunacağız"

19.06.2014 15:48  Güncelleme: 16:06

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nın Türkiye ve Trabzon adına hayırlı olacağını söyledi.

Pala, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Trabzon'un 20-28 Haziran'da Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonasıyla uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirtti.

Şampiyonada 44 takımın yarışacağını ifade eden Pala, sözlerini şöyle sürdürdü:

"24 ayrı ülkeye ev sahipliği yapacağımız organizasyonda hentbol adına güzel şeyler sunacağız. Trabzon'un EYOF ile elde ettiği kazanımları değerlendirerek bir dünya şampiyonası gerçekleştireceğiz. Dokuz ayrı salonda 162 müsabaka oynanacak. Bu durum Trabzon'da yapılan organizasyonun büyüklüğünü göstermesi açısından da son derece önemlidir."

Pala, Trabzon'un 4 bin yıllık tarihiyle spor ve kültür kenti olduğunu vurgulayarak, "Trabzon bizim için önemli bir kent. Yapılacak organizasyonla Trabzon'u tanımak isteyen yaklaşık bin kişi misafirimiz olacak. Kentimiz bu organizasyonla misafirperverliğini de en iyi şekilde gösterecek" dedi.

Trabzon'da yapılacak organizasyonlar için Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nın iyi bir sınav olacağını da anlatan Pala, şunları kaydetti:

"Trabzon'da spor kültürünün yerleşkesiyle bu sınavın üstesinden geleceğimize inanıyorum. 27 Haziran'da Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz organizasyonumuzda kız ve erkek takımımızın finalde olmasını arzu ediyoruz. Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası ülkemiz ve ilimiz adına hayırlı olacaktır." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement