Durance Banyo Tuzu İle Yorgunluğunuzu Atın - Son Dakika
Güncel

Durance Banyo Tuzu İle Yorgunluğunuzu Atın

Durance Banyo Tuzu İle Yorgunluğunuzu Atın

Durance Çiçek Özlü Banyo Tuzları, içerdiği CamargueTuzu'nun yardımıyla uzun tatilin ardından dönülen yoğun iş temposunun getirdiği yorgunluğu üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor.

04.09.2013 15:39

Yaz tatilinin ardından kent yaşamına döndüğünüzde sizi bekleyen yoğun iş temposu, kalabalık şehir, hava kirliliği ve stres, fiziksel ve beyinsel yorgunluğa yol açabiliyor.

Durance Çiçek Özlü Banyo Tuzları, arındırıcı ve rahatlatıcı etkisiyle özellikle günün sonunda evinize geldiğinizde bu yorgunluğunuzu atmanıza yardımcı oluyor.

Ilık banyo suyunda çözülen Durance banyo tuzları ile bir yandan rahatlarken bir yandan da güzel kokularla banyonun keyfini çıkabiliyorsunuz. Durance'nin Parfüm Keyfi serisinin cilt bakım ve Eau De Parfüm çeşitleriyle de bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Portakal-Kumkuat, Yasemin, Gül-Osmantus, Vanilya-Ylang gibi farklı alternatif kokulara sahip Durance Çiçek Özlü Banyo Tuzları'nın satış fiyatı 59 TL.

Not: Yüzde 95+ doğal içerikli, paraben ve phenoxyethanol içermeyen ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen Durance ürünleri; Durance butikleri, seçkin eczanelerde, ev dekorasyon ve hediyelik eşya mağazalarında satılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Durance Banyo Tuzu İle Yorgunluğunuzu Atın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement