Duvarların Ötesi İstanbul'da Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

Duvarların Ötesi İstanbul'da Sahnelendi

Duvarların Ötesi İstanbul\'da Sahnelendi

Osmangazi Tiyatro Topluluğu İstanbullu sanatseverlerle buluştu.

24.05.2013 14:40

'Duvarların Ötesi' Büyük Beğeni Topladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak, 12- 19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençlik Günleri etkinliklerine katılan Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu, sahneye koyduğu 'Duvarların Ötesi' adlı gösteri ile tiyatro severlerden büyük alkış aldı.

Bu yıl 29'uncusu gerçekleştirilen İBB Şehir Tiyatroları Gençlik Günleri etkinliklerine katılarak, Turgut Özakman'ın 'Duvarların Ötesi' isimli eserini sahneleyen Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu sanatçıları, Üsküdar Musaipzade Celal sahnesini dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Bora Özkula, 8 kişilik oyuncu kadrosu ile katıldıkları etkinlikte sahneledikleri, 'Duvarların Ötesi' isimli 2 perdelik oyunun, Üsküdar'da bulunan Musaipzade Celal sahnesini dolduran yaklaşık 300 kişilik tiyatro sever tarafından büyük bir beğeni ile izlendiğini söyledi. Bu yıl ikinci kez katıldıkları 'Gençlik Günleri' etkinliğini de değerlendiren Özkula, İBB tarafından gerçekleştirilen festivalin tiyatro sezonunun son günlerine denk gelmesine rağmen büyük bir izleyici kitlesi oluşturduğunu söyledi.

Festivale kendileri ile birlikte, Türkiye'nin değişik şehirlerinden 25 tiyatro topluluğun katıldığını ifade eden Bora Özkula, "Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu olarak, bizler de 2 yıldır oynadığımız Turgut Özakman'ın eseri olan 'Duvarların Ötesi' adlı oyun, İstanbullu tiyatro severler tarafından da beğeniyle izlendi. Sanatseverlerin ücretsiz olarak faydalanabildiği bu etkinliği düzenleyen İBB Şehir Tiyatroları'na, sanata ve sanatçıya verdiği destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Duvarların Ötesi İstanbul'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement