Egemen Bağış Furkan’ı Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Egemen Bağış Furkan’ı Unutmadı

Egemen Bağış Furkan’ı Unutmadı

Devlet Bakanı Ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın İzmir'e 2 Ay Önce Gerçekleştirdiği Ziyareti Sırasında Tanışan Ve Kendisinden Bilgisayar İsteyen Minik Furkan Lap Top'una Kavuştu.

11.08.2010 10:49  Güncelleme: 15:26

Derslerinde yardımcı olması için Bakan Bağış'tan bilgisayar isteyen 11 yaşındaki Furkan Resul Işık'a lap top'unu AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak teslim etti.

"En büyük hayalimi gerçekleştiren Devlet Bakanı Egemen Bağış'a milyonlarca kez teşekkür ediyorum" diyen minik Furkan, "Annemle tesadüfen il başkanlığının önünden geçiyorduk. Devlet Bakanının olduğunu duyunca bekleyip O'nunla konuşmak istedim. En büyük hayalim bir bilgisayar sahibi olmaktı. Binadan çıkışta bu hayalimi söyledim. Kendisi de tüm bilgilerimi alarak bu hayalimi gerçekleştireceğini söyledi. Çok mutluyum. Bende çok çalışıp O'nun gibi devletime başarılı bir insan olacağım" dedi.

Minik Furkan'ın mutluluğuna ortak olan AK Parti İzmir İl başkanı Ömür Kabak ise, " Furkan, Sayın Bakanımızın partimizi ziyareti sonrasında böyle bir hayalinin olduğunu söyledi. Sayın Bakanımıza Furkan'ın gerekli adres bilgilerini ilettik. Konunun takipçisi olan Sayın Bakanımız Furkan'ın bugünkü mutluluğunun mimarı oldu. Umarız ki çok başarılı bir öğrenci olur ve hayatı boyunca Sayın Bakanımız gibi başarılarla dolu bir hayat geçirir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Egemen Bağış Furkan’ı Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement