Eğitim-Sen'den Prof. Dr. Reşat Başar'a Övgü - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Sen'den Prof. Dr. Reşat Başar'a Övgü

Eğitim-Sen\'den Prof. Dr. Reşat Başar\'a Övgü

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

26.12.2013 11:09

"HER ZAMAN SENDİKALARIN YANINDA OLDU"

Başar, Eğitim-Sen Kocaeli şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Veysel Kaplan ve Yönetim kurulu üyelerince çok sıcak ve samimi karşılandı. Kaplan, Prof.Reşat Başar'ın bir eğitim emekçisi olarak, her zaman sendikal faaliyetlerin yanında olduğunu dile getirdi.

Temel İlkemiz Projelerimizi Halka Sorarak Yürütmektir

Prof. Dr. Başar ise, bir bilim insanı olarak, her zaman emeğin, emekçinin, kaliteli ve doğru eğitimin yanında durduğunu, üniversitenin tek temsilcisi olan CHP ilçe belediye başkan adayı olarak hedefinin belediyeyi alıp, Körfez'i gerçek ve yeni bir kent kimliğine kavuşturmak olacağını ifade etti. Başar,"Körfez çevre, kent görüntüsü, ticari, kültürel, issizlik ve sahil anlamında ciddi sorunlar yaşıyor. Önü kapatılmış ve geleceği belirgin değil. Bu anlamda Körfez'in bizim projelerimize ve ufkumuza ihtiyacı var. Yine, Körfez halkının kentin öznesi olmaya çok ihtiyacı var. Temel ilkemiz projelerimizi halka sorarak yürütmektir"dedi.

Sendikadan Destek Geldi

Eğitim-Sen üyeleri Prof.Reşat Başar'ın öğrencilerinin yanında duruşunu her zaman takdir ettiklerini de ifade ederek seçim süresince ve sonrasında her zaman destekleriyle yanında olacaklarını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim-Sen'den Prof. Dr. Reşat Başar'a Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement