Eğitimde Yeni Bahar Projesi - Son Dakika
Güncel

Eğitimde Yeni Bahar Projesi

Eğitimde Yeni Bahar Projesi

İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği "Eğitimde Yeni Bahar" projesinin uygulaması sona erdi.

31.07.2013 08:28  Güncelleme: 09:01

Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin İçişleri Bakanlığı 2012 Yılı Mayıs Dönemi Destek Programı kapsamında yürüttüğü ve İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği "Eğitimde Yeni Bahar" projesinin uygulaması sona erdi.

Yeni Bahar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail Aslan "Proje kapsamında Seydişehir ilçe merkezi, kasaba ve köylerinde yaşayan; fakirlik, imkansızlık ve ilgisizlik gibi nedenlerle başarılı oldukları halde dershaneye gidemeyen 120 öğrencimize Yeni Bahar Okuma Salonu'nda akıllı tahta kullanılan dersliklerde Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Matematik, İngilizce ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri verildi. Öğrencilerimizin ders başarılarını ölçmek için deneme sınavları yapıldı. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için haftada 1 saat kitap okuma programı yapıldı. Öğrencilerimizin eğitim durumları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için veli ziyaretleri yapıldı. Öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Konya Gezisi yapıldı. Konya Gezisi kapsamında Kozağaç Parkı, Konya Şehitlik Müzesi, Mevlana Müzesi, Hayvanat Bahçesi ve Kulesite Alışveriş Merkezi gezildi."

"Eğitimde Yeni Bahar" projesi kapsamında bir de Seydişehir Piknik Gezisi yaptıklarını söyleyen Aslan; "İçişleri Bakanlığı'nın ve Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün yapmış olduğu destekler için müteşekkiriz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimde Yeni Bahar Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement