"Eker I Run Team", İstanbul Yarı Maratonu'nda Da Dereceye Girdi - Son Dakika
Güncel

"Eker I Run Team", İstanbul Yarı Maratonu'nda Da Dereceye Girdi

"Eker I Run Team", İstanbul Yarı Maratonu\'nda Da Dereceye Girdi

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda yarışan "Eker I Run Team"den Ali Turan ve Hasan Uludağ kendi kategorilerinde birincilik elde ettiler.

27.04.2015 16:18  Güncelleme: 16:19

Atletizm sevenlerin büyük ilgi gösterdiği İstanbul Yarı Maratonu, 26 Nisan 2015 tarihinde, yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin atletin katılımı ile gerçekleşti. "Eker I Run Team", Tayfun Carlı, Ali Turan, Hasan Uludağ, Necaj Hummet, Didem Gökay, Hakan Alp, Kudret Arabacı ve Murat Kurtak ile katıldığı yarı maratonda, yine adından söz ettirmeyi başardı. Ekipten Ali Turan 55-59 yaş grubunda ve Hasan Uludağ 60-64 yaş grubunda birinci olurken, Kudret Arabacı ve Hakan Alp sırasıyla 1.17.56 ve 1.27.53 zamanlarıyla en iyi derecelerini elde etti.

ABD, Bahreyn, Belarus, Eritre, Etiyopya, Güney Afrika, Kenya, Rusya ve Ukrayna olmak üzere 9 ülkeden 33 elit atletin katıldığı Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, bu yıl yaklaşık 8 bin kişinin katılımıyla rekor kırdı. Yenikapı Miting Alanı'ndan verilen start ile başlayan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda bu yıl kez, yarı ve çeyrek maratonlara ilave olarak bayrak yarışı da yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Eker I Run Team', İstanbul Yarı Maratonu'nda Da Dereceye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement