Ekmekte Yüzde 30 İndirim! - Son Dakika
Güncel

Ekmekte Yüzde 30 İndirim!

Ekmekte Yüzde 30 İndirim!

Doygun Ekmek, tahıllı "Dost" ekmeklerini 1,95 TL'ye indirdi

21.02.2013 10:08

Ekmek israfı, yeni Un Tebliği, bayat ekmek kampanyası derken son zamanlarda neredeyse her gün ekmekle ilgili yeni bir gelişmeyi konuşur olduk. Son olarak ekmeğe zam haberleri geldi ve 250 gramlık ekmek 1 TL oldu. Türkiye'de sağlıklı ekmek tüketimi ile ilgili bilinç oluşturmayı misyon edinen ve ülkemizin ilk tam taneli tahıl ekmeğini üreten Doygun Ekmek, ekmeğe zam yapılan şu günlerde yaklaşık yüzde 30 indirim uyguluyor. Doygun'un taş fırında özel olarak üretilen tam buğdaylı ekmek, çok tahıllı ekmek ve köy ekmeğinden oluşan Dost Ürün Grubu 1,95 TL'ye indi. Adet satış fiyatı 2,55 TL ile 2,85 TL arasında olan bu ekmeklerin her biri şimdi 1,95 TL'lik özel fiyatı ve yenilenen yüzü ile raflardaki yerini aldı.

Taş fırında özel olarak üretilen Doygun'un Dost Ürün Grubu'nda tam buğdaylı ekmek, çok tahıllı ekmek ve köy ekmeği olmak üzere üç çeşit bulunuyor. Doygun Ekmek'in düşük yağ içeren Dost Ürün Grubu ekmekleri, kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Bitkisel kaynaklı hammadde içeren Doygun'un Dost ekmekleri vejetaryen beslenme için de uygun. Ayrıca Dost ekmekler yüksek lifli olduğu için sindirimi de kolay. Sağlığa ve bütçeye "dost" tam buğdaylı ve çok tahıllı ekmek 350 gram, köy ekmeği ise 500 gram olarak satılıyor.

Bu kampanya ile herkesin sağlığı korumaya yardımcı olan tam buğday ve çok tahıllı ekmekleri alabilmesi ve alışkanlıkların değişmeye başlamasını amaçladıklarını belirten Doygun Ekmek Pazarlama Müdürü Burcu Özcan, içeriği net olarak belli olan, hijyenik koşullarda üretilen ve saklanan ambalajlı ekmeklerin sağlığa olan faydasının yanı sıra ekmek israfını da yarı yarıya azalttığını vurguladı.

Doygun'un Dost ekmeklerinin yeni ambalajında, başak formundaki insan figürleri göze çarpıyor. Anne, baba ve çocuk figürlerinin yani ailenin bir araya getirilmesi ile oluşturulan başak sembolü, bir yandan bereketi ve doyuruculuğu temsil ederken diğer yandan sevdiklerinin sağlığına dikkat edenlere sesleniyor.

Doygun ürünleriyle ile ilgili detaylı bilgi için www.doygun.com.tr'yi ziyaret edebilir, fırsatlardan yararlanmak için www.facebook.com/doygunekmek Facebook sayfasından ve www.twitter.com/Doygun_Ekmek Twitter sayfasından Doygun'u takip edebilirsiniz. Ayrıca tam buğday ekmeği ve tam buğday unu ile ilgili bilgilere Doygun Ekmek'in www.tambugday.com adlı bloğundan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekmekte Yüzde 30 İndirim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement