Elazığspor Çıkış Arıyor - Son Dakika
Güncel

Elazığspor Çıkış Arıyor

Elazığspor Çıkış Arıyor

Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Elazığspor Teknik Direktörü Sollied, iyi bir sonuç elde edeceklerini söyledi.

22.10.2013 20:10  Güncelleme: 20:20

Hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Elazığspor Teknik Direktörü Trond Johan Sollied, iyi bir sonuç elde edeceklerini belirterek, Geçen maçta çok iyi bir performans gösterdik. Bu performansIa önümüzdeki maçta da devam edersek, sonuç olarak galibiyetle ayrılacağız buradan. Tabi kolay bir maç değil, bunun farkındayız. Gençlerbirliği'nin de problemleri var, onu da biliyoruz. Hocaları değişti. Tam problemlerinin ne kadar olduğunu detaylı bilmiyoruz ama onlara pozitif yönden bir etki ve enerji de verebilir. Burada öncelikle işimizi yapmamız lazım. İşimizi yaptıktan sonra da iyi bir sonuç elde edeceğiz dedi.

Geçen hafta maç sonrasında taraftarın istifasını istediği, atılan sloganlar hakkındaki drüşüncesinin sorulması üzerine Sollied, Öncelikle Türkçe bilmediğimden dolayı mutluyum. O yüzden fazla bir yorum yapacak halim yok diye yanıtladı.

Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk de, son haftalarda alınan mağlubiyetlere takılmadan oynayacakları Gençlerbirliği maçından üç puan almak istediklerini belirterek, Son 4 hafta evet kötü geçti. Ama umarım içerideki Gençlerbirliği maçıyla birlikte çıkış yakalayacağımız bir maç olur. Futbolda çabuk toparlanmak zorundasınız, bu böyle bir iş. Geçen 4 haftayı unutup, iyi oynayıp, kaybettiğiniz maçları hiç akılda kalmadan, motivasyonu, morali bozmadan, yeni bir haftanın başlangıcı. İşte dün başladık, bugün devam ediyoruz. Cumartesi günü umuyorum Gençlerbirliği'yle bir galibiyetle başlarız, 3 puan, arkasından kupa maçı; üst tura çıkarak devam ederiz. İyi bir seri yakalarsak Trabzon maçında da puan ve puanlarla dönmek kadar normal olan hiçbir şey yok. Geçen sene geçmişte bunu yaptık, 3 maç üst üste. 4-5 maçta mağlubiyetsiz devam etmiştik. Umarım bu böyle bir maç olur, böyle bir hazırlık olur. Çocukların da morali iyi, düzeldi. Herkes işine bakıyor. Unutup önümüzdeki maça konsantre olup kazanmak için uğraşacağız diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin teknik direktör değişikliğinin dezavantaj olup olmayacağı sorusuna Öztürk, Öyle düşünmemek lazım, yani biz kendi işimizi yapıyoruz. Diğer takım için avantaj, yada dezavantaj diye düşünmek lazım. Giden hocası için üzülen de olacaktır. Gelen hocası için kendini göstermek isteyen de olacaktır. Futbolun içinde duygusallık da var. İster istemez sahaya yansıyor, ama biz bundan en az etkilenen takım olacağız şeklinde cevapladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığspor Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement