Elle Style Awards'da Renault Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Elle Style Awards'da Renault Büyük Beğeni Topladı

Elle Style Awards\'da Renault Büyük Beğeni Topladı

Renault, tasarım dünyasını buluşturan Elle Style Awards Ödülleri'ne renk kattı.

07.12.2013 16:10

Otomobillerinde tasarım, konfor ve şıklığı bir araya getiren Renault, tasarım dünyasını buluşturan Elle Style Awards Ödülleri'ne renk kattı. Moda dünyasının önde gelen isimlerini ve stil ikonlarını görkemli törene taşıyan Renault, alandaki standında göz alıcı tasarımıyla bir stil ikonu olan Twizy modelini sergiledi. Ayrıca instagram'da düzenlediği yarışmanın talihlisine de unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü İtalyan moda devi Etro'nun sahibi Kean Etro, Nina Ricci'nin tasarımcısı Peter Copping, uluslararası moda evi DSQUARED2'in kurucusu ve sahibi ikizler Dean - Dan Caten, Zadig & Voltaire'in yaratıcı direktörü Cecilia Bonstrom, Princeton Üniversitesi'ndeyken ünlenen Miracles of Modern Science grubunun üyeleri ödül törenine Renault Latitude ile geldi.

Çırağan Sarayı önüne kurulan Renault standındaki Twizyler de büyük beğeni topladi. Bircok ünlü isim arabaları ilgiyle inceledi(Fotoğrafları ektedir). Renault standında gece boyunca sürprizler devam etti. Düzenlenen Flipbook aktivitesiyle konuklar, eğlenceli anlar yaşadı.

Elle Style Awards'tan önce sosyal medyanın en stil sahibi ismini de arayan Renault, sosyal medyada bir yarışma düzenledi. #renaultturkey ve #EsaTurkey2013 hastagleri ile fotoğrafını Instagram'a yükleyenler arasından seçilen Begüm Tabak, Elle Style Awards'da yıldızlarla birlikte eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elle Style Awards'da Renault Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement