Emekli Öğretmen Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Güncel

Emekli Öğretmen Gözyaşlarını Tutamadı

Emekli Öğretmen Gözyaşlarını Tutamadı

Sivas'ın Hafik İlçesi'nde 24 Kasım Münasebetiyle Milli Eğitim Şube Müdürü ve Bir Grup Öğretmen Yıllar Önce Emekli Olan Öğretmenleri Ziyaret Etti.

24.11.2010 22:13

SİVAS'ın Hafik İlçesi'nde 24 Kasım münasebetiyle Milli Eğitim Şube Müdürü ve bir grup öğretmen yıllar önce emekli olan öğretmenleri ziyaret etti. Ziyarette emekli öğretmen Ömer Özbek gözyaşlarını tutamadı.

24 Kasım öğretmenler günü Hafik Hükümet Konağı bahçesinde çelenk koyma töreniyle başladı. Şehit Gazeteci Adem Yavuz Yatılı İlköğretim Okulu'nda devam eden programa İlçe Kaymakamı Cemal Demiryürek ve davetliler katıldı. Okuldaki proğramın ardından ilçe merkez camiğinde şehitler adına mevlit okutuldu. Göreve yeni başlayan öğretmenler ise öğretmenlik yemini ederek mesleğe ilk adımlarını attı.

EMEKLİ ÖĞRETMENLER EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

Hafik Milli Eğitim Müdürü Yusuf Usta Şube Müdürü Akın Coşkun ve öğretmenler ilçe merkezinde 1980 yılında emekli olan Ahmet Şeyhoğlu ile 1992 yılında emekli olan Ömer Özbek isimli emekli öğretmenleri evinde ziyaret ederek çiçek verdi. 75 yaşındaki Ömer Özbek isimli öğretmenlik yıllarında tek sınıfta 89 kişiye eğitim verdiklerini anlatarak, yaşadığı zorlukları dile getirirken göz yaşlarına hakim olamadı. Ziyarete gelen meslaktaşlarına da önemli tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Öğretmen Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement