Emekli Olan Banka Müdiresine Veda Partisi - Son Dakika
Güncel

Emekli Olan Banka Müdiresine Veda Partisi

Emekli Olan Banka Müdiresine Veda Partisi

Karlsruhe İşbank Müdüresi Birsen Durdağı 17 Yıllık Meslek Hayatını Bitirerek Emekli Oldu.

01.03.2011 15:12

Karlsruhe İşbank Müdüresi Birsen Durdağı 17 yıllık meslek hayatını bitirerek emekli oldu.

Emekli olan Birsen Durdağı için Karlsruhe Türk Alman Kültür Platformu öncülüğünde, Karlsruhe Türk Kadınlar Derneği, Okul Aile Birliği, Tiyatro Diyaloğ, Türk Kültür Merkezi'nin katkılarıyla Karlsruhe Uluslar arası Yabancılar buluşma merkezinde bir veda partisi düzenlendi.

Gece'ye Karlsruhe Başkonsolosu Çetiner Karahan, Eğitim Ataşesi Murat Çelebi, Çalışma Ataşesi vekili Osman Kaya ve seçkin Türk ve Alman davetliler katıldı. Veda gecesinde bir konuşma yapan Birsen Durdağı, ''Almanya?da ve özellikle Karlsruhe?de kalıcı dostluklar edindiğini ve ayrılmasının güç olduğunu söyledi. Durdağı, ''Çok yoğun çalışmamız gereken bir dönemde Türk vatandaşları, Sivil Toplumu ve medyamız bize büyük destek verdi, herkese teşekkür ederim''dedi "Karlsruhe'de görev yapmış olmaktan son derece mutluyum. Buradan tüm Karlsruhe'lilere söylemek isterim ki artık onların İstanbul'da bir evleri var. Her şeye rağmen çalışma arkadaşlarımın beni iyi hatırlamalarını istiyorum" dedi.

Türk Alman Kültür Platformu Başkanı Naim Yılmaz Bayhan yaptığı konuşmasında İş Bank Müdiresi Durdağı'ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İş bank Karlsruhe'nin büyümesinde Şube Müdiresinin büyük başarılar elde ettiğini belirten Bayhan, "Kendisine yolunun açık olmasını sağlıklı ve mutlu bir emeklilik yaşantısı diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Olan Banka Müdiresine Veda Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement