Emekli Yarbay Şenol Özbek Kazada Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Emekli Yarbay Şenol Özbek Kazada Hayatını Kaybetti

Emekli Yarbay Şenol Özbek Kazada Hayatını Kaybetti

İzmir'in Menemen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında emekli Yarbay hayatını kaybetti.

02.04.2012 16:02

İzmir'in Menemen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında emekli Yarbay hayatını kaybetti.

Emekli Yarbay Şenol Özbek (50) yönetimindeki 06 LB 642 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Halil Bilgiol idaresindeki 35 MPD 70 plakalı araç çarpıştı. Kazada, Özbek ve diğer araç sürücüsü Bilgiol hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Özbek'in bazı televizyon programlarına yorumcu olarak katıldığı ve çeşitli gazetelerde yazılar yazdığı öğrenildi.

ALTI YARALI

Özbek'in yanında bulunan Habibe Nur Güven, İlknur Erbaş ile Bilgiol'un yanındaki Cem Erdoğan, Türkan Bilgiol, Nagehan Erdoğan ve Aylin Erdoğan yaralandı. Menemen Devlet ve İzmir'deki hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

1983 yılında Kara Harp Okulu'ndan mezun olan evli ve üç çocuk babası Özbek, çeşitli yerlerde yaptığı görevlerin ardından 2004 yılında kendi isteğiyle emekliliğe ayrıldı. Emekli Yarbay Şenol Özbek'in hatalı sollama yaptığı belirtilirken, 50 promil alkollü olduğu iddia edildi. Şenol Özbek'in cenazesi sabah saatlerinde Menemen Devlet Hastanesi morgundan alınarak Ankara'ya gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emekli Yarbay Şenol Özbek Kazada Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement