Emine Erdoğan Türbede Dua Etti, Saray Gezdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Emine Erdoğan Türbede Dua Etti, Saray Gezdi

Emine Erdoğan Türbede Dua Etti, Saray Gezdi
28.01.2011 22:41

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, Doğubayazıt'a Geçerek, Ahmedi Hani Türbesinde Dua Edip, İshakpaşa Sarayı'nı Gezdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Doğubayazıt'a geçerek Ahmedi Hani Türbesinde dua edip, İshakpaşa Sarayı'nı gezdi.

Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ve AKP Ağrı Milletvekili Fatman Salman Kotan tarafından karşılanan Emine Erdoğan, yoğun güvenlik önlemleri altında İshakpaşa Sarayı'nı gezdi. Yetkililerden bilgi alan ve gezmeye gelen vatandaşlarla fotoğraf çektiren Emine Erdoğan, sarayın görkemi karşısında büyülendiğini söyledi. Buradan Ahmedi Hani türbesine geçen Erdoğan, burada 62 yaşında vatandaş Medine Kaçuru ile sohbet etti. Medine Kaçuru'nun 13 yaşında berdel olarak evlendirildiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamayan Erdoğan, çocuklarına yardım etmek istedi. Medine Kaçuru da yardım teklifinin kabul ederken bu konuda Kaymakam Hüseyin Yılmaz'dan yardımcı olmasını istedi. Tarihi İshakpaşa Sarayı'ni gezen ve Ahmedi Hani türbesinde dua eden Emine Erdoğan daha sonra Ağrı'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emine Erdoğan Türbede Dua Etti, Saray Gezdi - Son Dakika


Advertisement