Emir, Arenapark'ta Sevenleriyle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Emir, Arenapark'ta Sevenleriyle Buluşuyor

Emir, Arenapark\'ta Sevenleriyle Buluşuyor

Emir, ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sevenleriyle bir araya geliyor.

23.07.2012 13:39

Ateşten Bi Rüzgar albümünde yer alan Sudan sebep, Makina ve Veda gecesi şarkılarıyla gençlerin gönlünü bir kez daha fetheden Emir, ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sevenleriyle bir araya geliyor. 28 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'da gerçekleşecek olan buluşmada ünlü şarkıcı Emir, hem konser verip hem de imza dağıtacak.

Üç yıllık bir aranın ardından çıkardığı Ateşten Bi Rüzgar albümüyle bu yaza damgasını vuran ünlü şarkıcı Emir, 28 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'da Küçükcekmece Atakent'te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor. ArenaPark'ta gerçekleşecek olan buluşmada ünlü şarkıcı hem imza dağıtacak hem de sevenlerine mini bir konser verecek. Yaz başında çıkardığı Ateşten Bi Rüzgar albümünde yer alan Sudan sebep, Makina ve Veda gecesi şarkılarıyla dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Emir'in ArenaPark'taki buluşmasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Açık havada alışveriş keyfi

İstanbul'un Avrupa yakasının açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark, zengin mağaza karmasına sahip 100 mağazanın yanı sıra Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan yeme-içme mekanları dikkat çekiyor. ArenaPark'ı haftaiçi 25 bin, haftasonu ise 35 bin kişi ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emir, Arenapark'ta Sevenleriyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement